Les promeses de l'atletisme de Puçol aconseguixen dos ors i una plata en l'autonòmic

Les promeses de l'atletisme de Puçol aconseguixen dos ors i una plata en l'autonòmic

Els atletes infantils i cadets de l'escola municipal i del Club d'Atletisme de Puçol van obtindre en el campionat autonòmic dos medalles d'or, una de plata, dos quarts llocs i altres dos octaus. Estos magnífics resultats ratifiquen una brillant temporada que encara podria millorar amb alguna medalla en els nacionals.

El dissabte 28 de maig, l'antic llit del riu Túria va albergar el Campionat Autonòmic Individual de la Comunitat Valenciana, en categoria infantil i cadet a l'aire lliure, que va comptar amb una destacada actuació dels jóvens atletes de Puçol. Víctor Mestre i María Jesús Miguel Puchol componien la representació de l'escola municipal d'atletisme en categoria infantil. I Selena Ponce i Elia Martínez Piquer en cadets. Les quatre promeses de l'atletisme de Puçol havien aconseguit la seua plaça en l'autonòmic gràcies a les seues marques de la temporada en les distintes proves en les que competixen. I la veritat és que donaren de nou la talla.

La infantil María Jesús Miguel Puchol va ser l'atleta més destacada del nostre poble, amb una medalla d'or i una altra  de plata. María Jesús es va pujar a lo més alt del pòdium en llançament de pes, amb una marca de 8 metres i 58 centímetres. A més va aconseguir la plata en 80 metres tanques amb un registre de 14 segons i 40 dècimes.

Per la seua banda, la cadet Elia Martínez Piquer també va aconseguir una medalla d'or en 600 metres llisos gràcies al seu espectacular temps d'1 minut i 40 segons. A més, en 300 metres llisos la jove atleta de Puçol va ser quarta. Elia, inclús abans de l'autonòmic, ja tenia la marca mínima per a competir en el campionat nacional cadet individual, que enguany es celebrarà a Castelló. Però, gràcies al seu gran registre en els 600 metres ara també té plaça en la selecció valenciana que disputarà el campionat d'Espanya, que organitza el Consell Superior d'Esports del 10 al 12 de juny a Valladolid. La nostra jove veïna competirà en la disciplina de 600 metres i en la del relleu 4x300 metres.

En categoria infantil, Víctor Mestre va aconseguir plaça de finalista en els 500 metres llisos, gràcies a la seua millor marca  personal: 1 minut i 27 segons, que li va permetre ser octau en la prova. La cadet Selena Ponce també va ser octava en els 100 metres tanca i va acariciar amb una meritòria quarta plaça la medalla en els 300 tanques. L'atleta de Puçol es va quedar molt a prop de la mínima per a participar en el campionat d'Espanya, marca que tractarà d'aconseguir en el Critèrium de Torrent.

Des de l'escola municipal d'atletisme i el Club d'Atletisme Puçol el entrenador Jacinto Gonzálvez destaca que “el tancament de la temporada està sent increïble, amb uns resultats espectaculars que superen amb escreix els objectius inicials. Durant tota la temporada no hem parat d'acumular més i més medalles”.

Esperem que la pluja de metalls no cesse i que Elia Martínez Piquer ens done noves alegries. Esta vegada en els nacionals. Sort campiona i felicitacions a totes les jóvens promeses de l'atletisme de Puçol per la magnífica temporada!

Informa: Miguel Crespo

383-elia_martinez

 

04 Juny 2011
FaceBook  Twitter  

Altres