Quatre esportistes del Club de Pesca Puçol participen per primera vegada en el nacional

Quatre esportistes del Club de Pesca Puçol participen per primera vegada en el nacional

Per primera vegada en la seua història, quatre esportistes del Club de Pesca Puçol disputen el Campionat d'Espanya per comunitats autònomes i en categoria individual. Els valencians van aconseguir la quarta plaça, sent Vicente Romero el millor entre els de Puçol. El seu pròxim repte: el provincial de clubs, classificatori per al nacional 2012.

Del 27 al 29 de maig les platges malaguenyes de Fuengirola van albergar el campionat d'Espanya de Pesca, que per primera vegada en la seua història va comptar amb quatre representants del Club de Pesca Puçol: Vicente Romero, Francesc Badía, Javer García i Óscar Gómez. Els quatre pescadors de Puçol van competir en les files de la selecció autonòmica de la Comunitat Valenciana, que va aconseguir un meritori quart lloc, només superada per Andalusia, Catalunya i Múrcia. Els valencians van fregar les medalles, però es van quedar amb la mel en els llavis.

Respecte a les seues classificacions individuals en el nacional, en el que competien els 110 millors pescadors d'Espanya, el millor entre els de Puçol va ser Vicent Romer, que va aconseguir un magnífic desé lloc. Per la seua banda, Francesc Badía va obtindre el 59, Javier García el 73 i Óscar Gómez el 93. 

José Segura, president del Club de Pesca Puçol, destaca que “lo important no és tant la classificació final, sinó el fet de participar amb quatre esportistes en el nacional. Una fita que mai no havíem aconseguit. Com a president del club em sent molt orgullós i estic segur que els quatre van lluitar de valent en el campionat, però en este esport també compta molt la sort i ells no la van tindre amb el sorteig que assigna les zones de pesca”.

Com explica el president del club, “a cada esportista se li assignen 20 metres de platja d'un total de quasi 3 quilòmetres de costa. Es tracta de molta platja i sempre és irregular: canvia la zona, la profunditat, la quantitat de pesca... I als nostres no els va tocar una bona zona. Però encara així estem contents, perquè arribar a un nacional, siga de l'esport que siga, és molt difícil. Cal superar moltes proves i molts selectius. I enguany hem tingut per primera vegada a quatre del club. A l'any que ve esperem poder repetir presència en el nacional”.

La pròxima cita del Club de Pesca Puçol serà el dissabte 25 de juny, quan dos equips del club disputaran el campionat provincial de la lliga de clubs, prova classificatòria per al nacional 2012 de clubs. Els esportistes de Puçol esperen tindre sort en el sorteig i una bona jornada de pesca per a col·locar-se també en el màxim nivell estatal per equips. Sort i bona pesca!

Informa: Miguel Crespo

377-francesc_badia

 

 

03 Juny 2011
FaceBook  Twitter  

Altres