Els alumnes de natació de la piscina municipal celebren la seua festa de fi de curs

Els alumnes de natació de la piscina municipal celebren la seua festa de fi de curs

Les classes de natació de la piscina municipal arriben al final de la temporada i Nexo, l'empresa que les organitza, ho celebra amb una exhibició perquè els xiquets li ensenyen als seus pares tot el que han deprés. Puçol seguix sense club de natació, però la seua piscina està més viva que mai. Ara falta que algú s'anime i cree el club.

El dissabte 28 de maig els alumnes dels cursos de natació de la piscina municipal, que organitza l'empresa Nexo, van celebrar la seua festa de fi de curs. Més de 200 xiquets i xiquedes d'entre 3 i 14 anys es van llançar a la piscina, davant de la mirada expectant dels seus pares, per a exhibir tot el que han deprés durant el curs. I la veritat, pareixien peixos en l'aigua.

Víctor Manuel Méndez, gerent de Nexo i coordinador dels cursos de natació de Puçol, explica que “esta festa de fi de curs és una magnífica oportunitat perquè tant pares com iaios vegen nadar als seus fills i comproven la seua progressió. La festa consistix en una sèrie de proves que combinen la natació, amb i sense materials d'ajuda, els bots, jocs aquàtics i les distintes modalitats de nadar. Al final de la festa els entreguem els alumnes un diploma, una medalla i un gelat”.

Per la seua banda Manuel Martínez Piñol, regidor d'esports de l'Ajuntament de Puçol, destaca que “esta festa de fi de curs permet als pares vore tot el que han deprés els seus fills en els cursos de natació, ja que durant la resta de l'any no els veuen nadar. A més és una exhibició en què els xiquets s'ho passen bomba i on cada menut, segons la seua edat i nivell, nada d'una manera o d'una altra”.

El regidor d'esports de Puçol valora molt positivament tant estos cursos de natació que organitza Nexo com la gran afluència de banyistes que té la piscina municipal. No obstant, considera que la natació té encara una qüestió pendent en la nostra localitat. Piñol indica que “el nostre poble no té encara un club de natació. Sí que hi ha molta gent que nada i que utilitza la piscina, com per exemple els esportistes del club de triatló, Tripuçol. Però el club de natació seguix pendent. I això que hi ha gent que nada fenomenal. A vore si algú s'anima i es llança a la piscina per a crear este nou club”.

Els que segur que es llancen a la piscina al curs que ve són els més de 200 alumnes dels cursos de natació de Puçol. I qui sap si serà algun d'ells el que cree en un futur el club de natació del nostre poble. O tal vegada sigues tu. Mentrestant la piscina municipal continuarà oberta tots els dies per a ensenyar a nadar als més xicotets i perquè els més majors es mantinguen en forma i cuiden la seua salut.

Informa: Miguel Crespo

 372-cursos_natacion-1

fotos_noticia

 

01 Juny 2011
FaceBook  Twitter  

Altres