Per primera vegada en la seua historia, Tripuçol es col•loca líder de la lliga de triatló de la Comunitat Valenciana

Per primera vegada en la seua historia, Tripuçol es col•loca líder de la lliga de triatló de la Comunitat Valenciana

L'equip masculí del club Tripuçol venç en el triatló de Canet d'en Berenguer amb quatre triatletes entre els 25 millors, i es col·loca líder de la lliga de clubs de la Comunitat Valenciana. Per la seua banda, les xiques de ferro de Puçol obtenen un magnífic tercer lloc i consoliden esta excel·lent posició en la lliga. Tripuçol és de ferro!

Dissabte passat 14 de maig la localitat de Canet d'en Berenguer va albergar la segona prova de la lliga de clubs de triatló de la Comunitat Valenciana, que va comptar amb una destacada representació del club Tripuçol. En total 24 triatletes ni més ni menys: Rosario Piñol, Ana Martínez, Elisabet Ros, Alex Gallardo, Dan Imre, José Gastaldo, Enrique Cátala, Juanjo del Río, David Arrufat, Vicente Molina, Javier Cubero, Juanjo Mestre, Joan Ros, Carmen Naturil, David Cabañero, Javier Belmonte, Antonio Molina, Rafa Mariscal, Fernando Fenollosa, Nacho Rodríguez de Dios, Pedro Bayarri, Xavi Munera, Alberto Pamblanco i Vicente Pamblanco.

A més dels hòmens i dones de ferro de Puçol, la prova va comptar amb 400 triatletes de tota la Comunitat Valenciana, entre ells diversos professionals, com Francesc Godoy (internacional espanyol) i Xavi Llobet (olímpic a Atenes 2004). Però, ni tan sols els internacionals i els olímpics van poder privar a l'equip masculí de Tripuçol d'aconseguir una important victòria en este segon triatló de la lliga valenciana, que es va disputar davall la distància esprint.

Quatre dels triatletes masculins de Puçol van aconseguir col·locar-se entre els 25 primers i un d'ells, Vicente Pamblanco, va acabar en quarta posició. Pedro Bayarri va acabar el 22, Xavi Munera el 20 i Alberto Pamblanco el 15. Els tres sempre van estar en els grups principals de natació i bicicleta i les seues posicions es van establir en la carrera a peu. I Vicente Pamblanco, que va acabar quart, va realitzar tota la carrera en solitari des de la prova de natació. En el sector de bici es van mantindre més o menys les distàncies entre els quatre primers, pareixia una prova sense rafting, i cada un va consolidar el seu lloc en la carrera a peu.

Gràcies a estos resultats, l'equip masculí de Tripuçol va guanyar la prova i es col·loca primer en la classificació de la lliga de clubs de la Comunitat Valenciana, després d'haver-se disputat ja dos triatlons.

Per la seua banda, l'equip femení també va aconseguir un magnífic tercer lloc en la prova, que les consolida en esta mateixa posició en la lliga de clubs. L'actuació més destacada de les xiques de ferro de Puçol va ser la de Carmen Naturil, que va aconseguir la sexta plaça. Després d'acabar quarta el sector de natació la triatleta de Puçol va competir amb la millors tant en el sector de bicicleta com en el de carrera a peu. Ana Martínez i Eli Ros també van completar els bons resultats de l'equip femení.

A més de pels bons resultats aconseguits per Tripuçol, el triatló de Canet va destacar també per ser una prova molt bonica i divertida, repleta de públic en la zona de transició, on cada volta de natació, bicicleta i carrera a peu es notava el seu suport.

Informan: Vicente Pamblanco i Miguel Crespo

359-triatlon_canet-2

 

25 Maig 2011
FaceBook  Twitter  

Altres