El trio del Club de Gimnàstica Rítmica Puçol obté la plata en el trofeu Interclubs

El trio del Club de Gimnàstica Rítmica Puçol obté la plata en el trofeu Interclubs

El Club de Gimnàstica Rítmica Puçol està d'enhorabona. Recentment va aconseguir classificar-se per primera vegada per al campionat d'Espanya absolut, acaba d'aconseguir la plata en trio prebenjamí en el trofeu Interclubs i a més el Caxton College s'ha compromés a cedir-li les seues instal·lacions perquè entrenen els caps de setmana.

El dissabte 21 de maig les prebenjamins de Club de Gimnàstica Rítmica Puçol Aroa Badillo, Gemma Munera i Donaria Georgiana Hangan van aconseguir la medalla de plata en el torneig Interclubs, celebrat en la localitat de Picanya. La coreografia del trio de Puçol es va quedar a escasses dècimes de l'or, però al final es van haver d'acontentar amb el segon lloc.

Mapi Sangil, entrenadora de les nostres gimnastes, afirma que amb este resultat “guanyem tres medalles més per al nostre palmarés i obtenim una excel·lent classificació gràcies a les més xicotetes del club”.

A més del trio de plata, també van competir en l'Interclubs la prebenjamí Ángela Hernández i la benjamí Patricia López, que va aconseguir una meritòria sèptima plaça. Es tracta d'un excel·lent resultat per a esta gimnasta amb poca experiència en la competició que es va quedar a poques dècimes de les medalles. “Segur que a la pròxima, coneixent l'entrega i esforç de la peque, Patri aconseguirà alguna medalla”, afirma Mapi.

Les pròximes cites del club seran el campionat d'Espanya absolut, que se celebra a finals de juny, i el trofeu individual i per equips de la Federació Valenciana, que es disputa el dissabte 28 de maig en la localitat de Llíria. A més, el club prepara també la seua tradicional festa de fi de curs.

Tant per als pròxims campionats i trofeus com per als entrenaments de la fi de curs les gimnastes de Puçol comptaran amb la col·laboració del Caxton College. Com explica Mapi, “el Caxton ens va a cedir les seues instal·lacions perquè entrenem els caps de setmana durant tot l'any. Els estem molt agraïdes perquè així podrem preparar millor els nostres pròxims desafiaments, com per exemple el campionat d'Espanya”.

Informa: Miguel Crespo

 

25 Maig 2011
FaceBook  Twitter  

Altres