Vicente Pamblanco representarà a la Comunitat Valenciana en el Campionat d'Espanya de Duatló

Vicente Pamblanco representarà a la Comunitat Valenciana en el Campionat d'Espanya de Duatló

El triatleta de Puçol Vicente Pamblanco Fernández ha sigut seleccionat per a competir el pròxim dia 20 de març amb la Selecció Valenciana de Duatló, per a representar a la nostra comunitat en el Campionat d'Espanya de duatló per autonomies que es disputa en la localitat murciana d'Àguiles.

Després d'aconseguir la classificació per al campionat d'Espanya de duatló elit en el classificatori d'Àguiles en la 12é posició i de quedar 2n en el duatló de Picassent puntuable per a la lliga de clubs de la Comunitat Valenciana, Vicente ha sigut triat per a ser un dels 8 components de la selecció masculina de duatló de la Comunitat Valenciana.

Així, Vicente complix un altre objectiu que tenia marcat per a esta temporada.

El calendari que li espera a Vicente en les pròximes setmanes és molt dur, per a preparar el Campionat d'Espanya de duatló:

1. Començarà competint en Àguiles el 20 de març en el campionat d'Espanya per autonomies.

2. La setmana següent 26 de març, viatjarà a Alcobendas el dissabte junt amb un gran grup de triatletes del seu club el Tripuçol, per a participar en el campionat d'Espanya de duatló de contrarrellotge per equips.

3. El diumenge 27 competirà a Oviedo en el Campionat d'Espanya de camp a través universitari, ja que en l'autonòmic Vicente va ser sèptim i primer de la seua universitat.

4. Després de dos setmanes competirà en el campionat autonòmic d'atletisme que es disputa a Castelló el 8 i 9 d'abril, en les distàncies de 1500 i 5000 metres.

I a les dos setmanes, el diumenge 17 d'abril, es realitzarà en Campionat d'Espanya de duatló elit a Sòria, on Vicente espera millorar el lloc 54é que va realitzar l'any passat a Gijón.

I així finalitzara la temporada de duatló i començarà la de triatló, on Vicente i altres membres del Tripuçol tenen posades les mires per a aconseguir alguns dels seus objectius més ambiciosos.

Informa: Tripuçol

172-vicente_pamblanco-3

12 Març 2011
FaceBook  Twitter  

Altres