En Àguiles, els deu atletes de Tripuçol aconseguixen la classificació per al pròxim Campionat d'Espanya de Duatló

En Àguiles, els deu atletes de Tripuçol aconseguixen la classificació per al pròxim Campionat d'Espanya de Duatló

L'últim cap de setmana de febrer, deu membres del Tripuçol hem anat a Àguiles (Múrcia) al classificatori per al Campionat d'Espanya de Duatló que se celebrarà a Sòria el 16 d'abril. Ha sigut un èxit ja que tots ens hem classificat per a grups d'edat i Vicente Pamblanco per a elit.

La carrera de grups d'edat es va realitzar en primer lloc amb molt bones condicions climatològiques, amb un sol magnífic i sense aire.

Xavi Munera i Alberto Pamblanco van realitzar un gran duatló, anant junts durant quasi tota la carrera i sent 3r i 4t respectivament dels seus grups d'edat.

Bona carrera també de Ángel Picó, que a pesar d'arribar a quasi mig minut a la T1 del grup perseguidor, va realitzar una gran remuntada amb bici i va aconseguir enllaçar amb el grup d'Alberto i Xavi. I encara va tindre temps de pegar algun pal. Això sí, no sense abans avisar.

En el següent grup de bici anaven Nacho, Ramón, Aguilera i Jesús, un grup molt nombrós en el que els membres del Tripuçol sempre van estar per davant. Malmetre la desafortunada caiguda en l'última volta de Jesús, la qual no li va impedir acabar la carrera amb l'única intenció d'aconseguir la classificació.

Bon duatló també de Javier Belmonte, que a pesar de ser el segon que realitzava, li va eixir una gran carrera.

I destacar també Javier Cubero, que va realitzar una gran eixida, anant en primera posició durant gran part de la carrera. La qual cosa no va sorprendre a ningú, ja que el va avisar abans de l'eixida: “si aneu a més de cinc minuts per kilòmetre, ho sent però no vos vaig a esperar”.

Posteriorment es va realitzar la carrera d'elit, en la que es classificaven 30 duatletes per al Campionat d'Espanya i en la que participava Vicente Pamblanco. Les condicions climatològiques van canviar radicalment, se'n va anar el sol i va aparéixer el vent i el fred, la qual cosa va dificultar molt la prova, perquè va afectar tant en la bici com la carrera a peu. Però, com sempre, Vicente no va fallar. Va arribar en 12é posició, patint molt en la bici per les ratxes de vent i realitzant dos transicions espectaculars, el que li va ajudar a estar sempre en les posicions davanteres.

En definitiva, gran viatge exprés i una altra carrera “a la saca” en la que tots hem acabat molt contents i amb molt bones sensacions. Ara ja toca pensar a Sòria i en Alcobendas, on ens representarà una selecció de duatletes del Tripuçol per a aconseguir puntuar el màxim possible de cara al rànquing nacional de clubs.

Informa: Vicente Pamblanco

139-duatlon_aguilas-3

 

05 Març 2011
FaceBook  Twitter  

Altres