El Futbol Sala Puçol sènior aconseguix imposar-se al Requena per la mínima

El Futbol Sala Puçol sènior aconseguix imposar-se al Requena per la mínima

Victòria patida del Puçol enfront de l'UR-Asesores Requena “A”, el quint classificat, cosa que li permet al Puçol agafar un poc d'aire, la treballada victòria els donarà força i motivació per a afrontar amb garanties els pròxims partits.

L'equip titular vestit de negre estava format per: Ximo, Aaron, Toni, Rubén i Carlos Cucart. En la banqueta estaven: Ismael, Pitu, Alberto, Angel i Moska.

El partit va començar amb domini local i amb ocasions per als dos equips; Ximo, el nostre porter, amb una gran actuació, va detindre totes les ocasions de l'equip visitant. A falta d'onze minuts els dos equips estaven amb cinc faltes, el que permetia el llançament de dobles penals, però de nou Ximo detenia els de l'equip del Requena.

A falta de deu minuts per al final, Carlos Cucart estrenava el marcador amb un gran gol de jugada personal. Després de diversos dobles penals errats per ambdós equips, a falta de cinc minuts per al final de la primera part, Toni de doble penal posava el 2-0 en el marcador, gol molt celebrat pels xics del sènior. Quan pareixia que tot acabaria així en l'últim minut el Requena marcava el seu gol; descans i 2-1.

En la segona part, el Requena va salir pressionant amb intenció d'empatar el partit, però en el minut deu Angel va marcar el 3-1, després de realitzar una falta assajada, celebrada en la banqueta pels jugadors amb Pablo, entrenador del sènior.

A partir d'ací el Puçol es va relaxar i el Requena va començar a pressionar, marcant el 3-2 després d'un rebutge del nostre porter. Tot seguit, el Requena va marcar el gol de l'empat a falta de huit minuts per al final. 

Quan faltaven cinc minuts, després d'unes possibles mans d'un jugador del Requena, que l'àrbitre no va veure, van marcar el gol que significava la remuntada de l'equip visitant.

El Puçol a partir d'ací i després d'un temps mort, es va posar de nou les piles i Pitu, de doble penal, va posar les taules en el marcador a falta de tres minuts. El gol de la victòria del Puçol va arribar a falta d'un minut i mig després d'una gran jugada de tot l'equip que va finalitzar Ismael.

Al finalitzar el partit tots els jugadors del sènior van celebrar amb molta alegria la victòria, cosa que demostrava la importància de la mateixa i el que havia costat.

Cal destacar la gran actuació de Ximo, i de tots els jugadors, que el van donar tot fins a l'últim segon.

El públic allí present va patir, va vibrar i disfrute amb l'equip.

Enhorabona a tots

Informa: Vicente Almenara

091-futbol_sala_senior-2

 

06 Febrer 2011
FaceBook  Twitter  

Altres