El gimnàs Kodama et convida a celebrar Sant Valentí pedalejant amb el Schwinn Cycling

El gimnàs Kodama et convida a celebrar Sant Valentí pedalejant amb el Schwinn Cycling

Tots els aficionats al ciclisme indoor tenen una cita el pròxim 12 de febrer: la I Convenció de Schwinn Cycling. El gimnàs Kodama organitza este esdeveniment, amb el que podràs celebrar Sant Valentí pedalejant al ritme de la música més exigent i després disfrutar d'un sopar romàntic en el Huerto de Santa María del Puig.

El dissabte 12 de febrer el restaurant Huerto de Santa María del Puig albergarà la I Convenció de Schwinn Cycling, organitzada pel gimnàs Kodama amb la col·laboració de l'Ajuntament de Puçol. El Schwinn Cycling o spinning amb bici és una modalitat de ciclisme indoor que es practica amb una bicicleta estàtica de la marca Schwinn. La cadència de la música  és la que definix la duresa de l'exercici, ja que pot indicar des de la circulació per una superfície plana fins a l'ascens a una muntanya. Pepe Claramunt, entrenador titulat i organitzador d'este esdeveniment, afirma que “esta activitat és molt divertida i a més molt eficaç per a millorar la capacitat aeròbica. Estem parlant de ciclisme científic, on la música és l'autèntic factor de motivació”.

El Schwinn Cycling va nàixer als Estats Units, quan la marca Schwinn va dissenyar una bicicleta estàtica estable i resistent perquè els ciclistes professionals s'entrenaren de cara a una exigent prova ciclista que recorre EE.UU de costa a costa. Un d'estos ciclistes, Jonny G, va arribar a la conclusió que es podia completar l'entrenament amb música, la cadència de la qual establira el nivell d'esforç, creant així esta disciplina de bicicleta estàtica per a gimnàs. 

Tots els esportistes que practiquen Schwinn Cycling tindran l'oportunitat d'emular a Jonny G i posar-se a prova amb la convenció organitzada pel gimnàs Kodama. A més, este esdeveniment forma part del Tour Nacional de Schwinn Cycling i comptarà amb la participació de destacats especialistes de tot Espanya i inclús d'altres països com Portugal i la República Txeca: Fermín Zurdo, Concha Campillo, Óscar Arias, Adriana Campuzano, Aitor Saez, Vicente Palones...

Pepe Claramunt explica que “en la convenció poden inscriure's fins a 300 esportistes, que practicaran tres hores de Schwinn Cycling, descansant una entre hora i hora. Durant el temps de recuperació, hi haurà tallers de massatges, consells de metges nutricionistes, productes relacionats amb la bici i molt més. Inclús un Ferrari”.

Així que si ets un amant del Schwinn Cycling no ho dubtes i apunta't ja. El preu és de tan sols 35 euros i per participar rebràs una bossa regal repleta de sorpreses. A més, també tindràs un descompte en el Huerto de Santa María per a disfrutar d'un sopar romàntic després d'una intensa jornada de ciclisme.

Informa: Miguel Crespo

el pròxim 12 de febrer: la I Convenció de Schwinn Cycling

22 Gener 2011
FaceBook  Twitter  

Altres