Ja pots nadar en la piscina municipal els set dies de la setmana

Ja pots nadar en la piscina municipal els set dies de la setmana

Gràcies a l'ampliació de l'horari de la piscina municipal de Puçol, ja podem donar-nos un bany els set dies de la setmana i inclús pegar-nos un capbussó de dilluns a divendres a partir de la 8:00 del matí. L'única cosa que necessitem, a més del banyador i del gorro, són ganes de millorar la nostra salut i posar-nos en forma.

Des del diumenge 7 de novembre tots els veïns de Puçol podem gaudir de la piscina municipal els set dies de la setmana, una aposta per l'esport i la salut que es mantindrà com a mínim fins al 31 de desembre. A més d'obrir ara també els diumenges, la piscina municipal ha ampliat el seu horari de dilluns a divendres. Abans podíem donar-nos un bany de 9:00 a 22:30 hores i ara l'hora d'obertura s'avança a les 8:00. Els dissabtes, la piscina també es beneficia del nou horari general del Poliesportiu, que ja no tanca a migdia, així que tenim la possibilitat de cabussar-nos i fer uns llargs des de les 9:00 a les 21:00 hores ininterrompudament.

Fernando García, tècnic d'Esports de l'Ajuntament de Puçol, comenta que “esta ampliació de l'horari de la piscina municipal tindrà un període de prova que durarà fins al pròxim 31 de desembre i si té una bona acollida entre els usuaris, la mantindrem oberta els set dies de la setmana. El nostre objectiu és millorar el servici que oferix la piscina municipal a tots els veïns i que la gent que tinga ganes de nadar i practicar esport puga fer-ho qualsevol dia de la setmana”.

En este mateix sentit, Manolo Piñol, regidor d'Esports de Puçol, explica que “amb esta ampliació de l'horari volem cobrir la demanda de molts veïns que volien fer ús de la piscina abans de les 9 del matí de dilluns a divendres. Es tracta de gent que a causa del seu treball o a les seues rutines diàries no podien utilitzar-la. Ara si ho desitgen, ja poden nadar abans d'anar a treballar. A més com la piscina municipal està a tope de gent tota la setmana, també l'obrirem els diumenges”.

A més de l'ús massiu de la piscina per part dels veïns de Puçol, també destaca l'explosió del pàdel en el nostre municipi en este inici de la temporada 2010-2011. Segons indica Fernando García, “estem sorpresos amb la bona acollida que ha tingut este esport. Resulta pràcticament impossible trobar entre setmana una pista lliure a la vesprada. Ja siga per les classes de l'escola esportiva o per les reserves per a disputar partits, les pistes sempre estan ocupades”.

Tant els nadadors com els jugadors de pàdel, com la resta d'esportistes que fan ús de les instal·lacions del poliesportiu municipal, es beneficien ja de les seues noves plaques solars, que també estàn instal·lades al camp municipal de futbol José Claramunt. Manolo Piñol afirma que “amb la instal·lació d'estes plaques solars, que han sigut subvencionada pel Pla E, no sols generem energia neta sinó que ja estem amortitzant la inversió econòmica inicial gràcies a l'estalvi energètic”.

Amb la instal·lació d'estes plaques solars i l'ampliació de l'horari de la piscina municipal, els veïns de Puçol ja no tenim excusa per a no practicar un esport tan sa i beneficiós com és la natació. Ara pots donar-te un bany qualsevol dels set dies de la setmana, ja siga abans o després de treballar. L'única cosa que necessites és el banyador, el gorro i ganes de millorar el teu estat físic i la teua salut.

Informa: Miguel Crespo

Manolo Piñol

16 Novembre 2010
FaceBook  Twitter  

Altres