Torna el «bel cant» al Poliesportiu Municipal de Puçol

09 abril 2021

A poc a poc, el Poliesportiu Municipal va recuperant la seua activitat. Si al març eren les escoles municipals les que tornaven a les classes i alguns clubs esportius reiniciaven els entrenaments, dissabte que ve, 17 d'abril, l'Associació Ornitològica Cultural Silvestrista El Pardillo organitza el seu primer torneig després d'un any parada: el concurs social de cant d'ocells silvestres, dirigit als seus socis.

Llegeix més...

Carlos Huertas, campió autonòmic i d'Espanya de parakárate

30 Març 2021

Març ha sigut un mes inoblidable per al parakarateka Carlos Huertas. Durant el primer cap de setmana va aconseguir revalidar la medalla d'or en el Campionat Autonòmic celebrat en el Pavelló Municipal de Cheste . Tres setmanes després, els dies 27 i 28, a Leganés, també aconseguia el primer lloc en el Campionat d'Espanya.

Llegeix més...

Tripuçol manté el seu equip masculí en Lliga Nacional i el femení a un pas de la 1a divisió

04 Novembre 2020

Tripuçol finalitza les competicions nacionals de triatló amb grans resultats en les categories masculina i femenina: els xics es mantenen entre els millors en la Lliga Nacional i les xiques aconsegueixen la segona plaça en 2a divisió. Pese al coronavirus, els triatletes de Puçol continuen donant grans resultats per a un club xicotet, però que ja compta amb una important escola local.

Llegeix més...

Carlos Huertas, una altra vegada líder de la Lliga Nacional de parakarate

30 Octubre 2020

Els dies 24 i 25 d'octubre s'ha celebrat a Leganés (Madrid) la segona ronda de la Lliga Nacional i Carlos Huertas, parakarateka de Puçol, ha tornat a obtindre la primera plaça. Després de guanyar les dues primeres rondes del campionat, no sols es presenta com a possible campió, sinó que confirma la seua presència en la Selecció Espanyola.

Llegeix més...

Clara Izquierdo, per fi en el Campionat d'Espanya juvenil a Tarragona

26 Octubre 2020

Els dies 17 i 18 d'octubre, el Club d'Atletisme Puçol va estar representat en el Campionat d'Espanya d'atletisme juvenil d'elit, a Tarragona. La protagonista local va ser l'atleta de 400 metres llisos Clara Izquierdo Daudén, que aconseguia estar present en un nacional en la seua prova favorita: una prova per la qual ha estat barallant durant els últims 3 anys.

Llegeix més...

Fins al 30 de setembre, obert el termini d'inscripció per a les escoles esportives municipals

24 Setembre 2020

El Palau d'esports estarà obert amb un ampli horari fins al dimecres 30, perquè els nous alumnes de les escoles esportives puguen realitzar la prematrícula. En alguns esports, els alumnes ja matriculats en cursos anteriors poden realitzar la renovació de la plaça directament amb els clubs i monitors amb els quals van treballar la passada temporada. Per als nous, el nombre de places varia en funció de les característiques de cada esport.

Llegeix més...

Tripuçol despunta un any més en el Campionat d'Espanya de Pontevedra

27 Agost 2020

Ni tan sols la pandèmia ha aconseguit frenar els peus als triatletes del club Tripuçol, que el passat cap de setmana van aconseguir despuntar un any més en el Campionat d'Espanya de Pontevedra. Ho van fer tant en grups d'edat com en la categoria d'elit, en la qual Jesús Jiménez es va fer amb la medalla de plata després d'un estiu replet d'èxits.

Llegeix més...

Surf Puçol: el referent d'un esport que ha arribat per a quedar-se

26 Agost 2020

La temporada estival està a punt de finalitzar en Surf Puçol: una xicoteta escola que, cada estiu, atrau a desenes i desenes de persones disposades a descobrir les meravelles que brinda este esport. Però més enllà de surfear ones, la filosofia del centre gira entorn dels valors de solidaritat, companyonia i respecte per la mar. Este estiu compleix quatre anys… I aspira a convertir-se en un referent del surf en este trosset del Mediterrani.

Llegeix més...

Al mal temps, bona cara: els campus esportius conclouen amb èxit un estiu diferent

25 Agost 2020

La Covid-19 amenaçava la celebració de les escoles esportives a l'inici de l'estiu. Alguns clubs locals, no obstant això, han volgut fer front a la situació amb el seu millor somriure i, finalment, han celebrat els campus com estava previst: jocs, activitats, esport, esmorzars, piscina… Això sí, respectant totes les mesures de seguretat i amb un objectiu fonamental: gaudir en gran.

Llegeix més...

Jesús Jiménez aconsegueix el quart lloc en la Copa d'Europa de Triatló

21 Agost 2020

Després de setmanes d'entrenament en Serra Nevada amb la Selecció Valenciana, el triatleta Jesús Jiménez va aconseguir el passat 16 d'agost el quart lloc en la Copa d'Europa de Triatló: un esdeveniment celebrat a Letònia on l'esportista local va saber mantindre's entre els primers llocs durant tota la prova. I on, una vegada més, ha aconseguit fer-se un buit entre els millors triatletes júnior d'Europa.

Llegeix més...

Altres