Jesús Jiménez, convocat per al Campionat d'Europa de Triatló

03 Agost 2020

Després d'un any difícil condicionat pel coronavirus, el triatleta i veí de Puçol Jesús Jiménez ha sigut convocat per la selecció espanyola per a disputar el Campionat d'Europa Júnior de Triatló, que es desenvoluparà a Estònia el 28 d'agost. I encara que la Covid-19 amenaça l'esdeveniment... L'esportista ja es troba en Sierra Nevada, preparant-se junt als millors del país.

Llegeix més...

Club Tai Chi He-Ren: una disciplina física, mental i cultural… Amb grans esportistes a Puçol

28 Juliol 2020

Constància, força, precisió, equilibri... Són alguns dels valors que exigeix —i aporta— el taitxí i que han portat als practicants del club local a obtindre un bon munt de medalles. Provincials, autonòmiques… I també nacionals i internacionals. Però més enllà dels mèrits esportius, els amants d'esta disciplina han trobat en ella una manera de cuidar el seu cos, la seua ment i, fins i tot, comprendre millor el món que els envolta.

Llegeix més...

El Club Frontenis Puçol encara ja la seua pròxima temporada per a aferrar-se a la Segona Divisió

23 Juliol 2020

L'any 2007, un xicotet grup d'amics practicants del frontenis van decidir donar un passet més enllà i fundar un club esportiu. Hui, prop de 25 membres constitueixen el Club Frontenis Puçol, que l'any passat es va proclamar campió de Copa i va ascendir a Segona Divisió València Nord. I encara que la Covid-19 ha truncat esta temporada, tornaran per a aferrar-se a esta categoria i complir nous objectius.

Llegeix més...

«Retto Gerard Challenger», la ultra trail solidària de 92k que connecta Puçol amb la serra Espadà

14 Juliol 2020

El 24 de juliol sonarà a Puçol el tret d'eixida del Retto Gerard Challenger, una ultra trail solidària que recorrerà res menys que 92 quilòmetres al llarg de les serres Calderona i Espadà, fins a Higueras. L'objectiu? Recaptar fons per a comprar una cadira elevadora a Gerard, un jove amb diversitat funcional al qual cada dia la seua mare puja i baixa a coll per les escales de la seua casa.

Llegeix més...

Nous horaris d'estiu en la Piscina Municipal, per a bany recreatiu i esportiu

08 Juliol 2020

Els mesos d'estiu i la situació excepcional que deixa la pandèmia han obligat a reordenar els horaris de la Piscina Municipal. Com a novetat enguany, a més de bany recreatiu, els usuaris poden fer ús esportiu de la instal·lació en diferents franges horàries, de dilluns a diumenge. Sense necessitat de demanar cita prèvia, però amb prioritat per a les persones majors de 65 anys.

Llegeix més...

Tornen els campus d'estiu: Un equilibri entre seguretat, aprenentatge i diversió

03 Juliol 2020

El mes de juliol ha arribat i, amb ell, els campus d'estiu que organitzen cada any els clubs esportius de Puçol: triatló, tennis i pàdel, gimnàstica rítmica, futbol sala... Arriben en una època amb multitud de restriccions i normes que complir, però així i tot, els monitors han trobat la manera d'establir un equilibri entre seguretat, aprenentatge i, sobretot, molta diversió.

Llegeix més...

A la recerca de la perfecció: Les gimnastes de Puçol tornen al tapís per a encarar la seua pròxima temporada

23 Juny 2020

Malgrat la seua enorme exigència física i psicològica, la gimnàstica rítmica continua sent un esport minoritari i desconegut per a molts. Lluny de limitar-se a treballar la flexibilitat i realitzar poses boniques, les esportistes del Club Gimnàstica Rítmica Puçol han représ els entrenaments d'una temporada truncada per la Covid-19, per a recuperar com més prompte millor el seu estat físic i, quan siga possible, tornar al tapís per a deixar-se la pell davant el públic i els seus jutges.

Llegeix més...

A partir del 22 de juny, la piscina d'estiu obri tots els dies

19 Juny 2020

De dilluns a diumenge, de 10 a 20 hores, torna a estar en marxa la Piscina Municipal d'estiu, amb la cúpula d'hivern retirada, això sí amb les mesures de precaució que marquen des de Sanitat: sense aglomeracions, aforament reduït, distància de seguretat, màscara, gel desinfectant i senyalitzacions per a facilitar els moviments per les instal·lacions.

Llegeix més...

Més enllà de l'esport: El Club Ciclista Puçol torna al «rode» per a reconnectar amb el seu entorn

11 Juny 2020

Com la cabra, el ciclista «tira pal monte». I és que més enllà del —no poc— exercici físic que implica, els amants de la bicicleta conceben este esport sobre rodes com una filosofia de vida que els permet gaudir els paisatges i l'entorn. Ara, després de diversos mesos de confinament, els membres del Club Ciclista Puçol es disposen a reconnectar amb el seu hàbitat natural... I ho fan amb nous projectes de futur.

Llegeix més...

Altres