Com preparem als nostres fills per a la universitat?

04 Maig 2021

El trepidant ritme que marca el desenvolupament tecnològic està propiciant la creació de nous camps de coneixement associats a professions inèdites tant en l'àmbit científic com en el de les humanitats. Lluny de frenar-se, esta quarta revolució industrial creix exponencialment i afecta directament als alumnes que prompte hauran de prendre decisions acadèmiques i laborals.

Llegeix més...

Diversia, la fira de les cultures i la diversitat, convertix el pati de l'institut en un festival

30 abril 2021

Diversia va nàixer com un programa per a acostar altres cultures i altres llengües als alumnes dels col·legis i instituts de Puçol, amb l'objectiu d'afavorir la diversitat cultural a través del coneixement, la tolerància i el respecte a altres formes de vida. Enguany, el projecte anava dirigit als alumnes de 3r d'ESO… encara que en l'institut s'ha convertit en una cita diària per a totes les edats a l'hora del pati.

Llegeix més...

Atenció a persones en situació de dependència, nou cicle formatiu de l’institut de Puçol

26 abril 2021

La Direcció General de Formació Professional i Eensenyances de Règim Especial, dins del Pla d’impuls a la Formació Professional aprovat pel Consell de la Formació Professional de la Comunitat Valenciana de febrer de 2019, ha autoritzat l’ampliació de l'oferta de Formació Professional de l'IES de Puçol amb el Cicle de Grau  Mitjà  Atenció a persones en situació de dependència.

Llegeix més...

Poesia, narrativa i jazz, un sòlid retorn de la cultura segura a Puçol

26 abril 2021

El 23 d'abril, 80 veïns van gaudir del lliurament de premis Vila de Puçol i el concert de jazz Sòlids, en l'estrena oficial de la nova sala d'actes de la Casa de Cultura, amb un aïllament acústic instal·lat durant el passat hivern. Va ser un lliurament de premis especial perquè es van ajuntar els guanyadors de les dos últimes edicions, ja que l'any passat l'acte es va suspendre per la pandèmia.

Llegeix més...

Immersió marina a les aules de Puçol

22 abril 2021

L'Ajuntament de Puçol porta a tots els centres públics i el concertat el programa l'Oceanogràfic viatja al teu col·le. Seguint les normes sanitàries s'impartiran 75 tallers de sensibilització ambiental amb els quals està previst que gaudisquen 1.500 escolars d'infantil i primària.

Llegeix més...

Especial primavera en els col·les de Puçol: teatre, concerts, tallers i l'Oceanogràfic

19 abril 2021

Durante los meses de abril y mayo, el Ayuntamiento de Puçol ha organizado una campaña de actividades lúdicas y formativas con todos los colegios públicos y el concertado. La programación incluye actividades distintas para cada nivel educativo. En total, 1.700 alumnos van a participar en proyectos que incluyen la presencia del Oceanográfico, conciertos, teatro y talleres sobre drogodependencias.

Llegeix més...

D'abril a juny, torna la cultura segura a Puçol

16 abril 2021

Després d'un període en què només la biblioteca i les escoles municipals mantenien oberta la Casa de Cultura, a partir de la segona quinzena d'abril el públic serà el protagonista d'una programació que comença el dia 23 amb els premis Vila de Puçol i un concert gratuït de jazz, per a continuar amb una programació especial de teatre al preu únic de 5 euros.

Llegeix més...

Majo Giner i la Marjal dels Moros: amor a primera vista

09 abril 2021

Igual que el Poliesportiu Municipal, també la Casa de Cultura recupera a l'abril esdeveniments oberts al públic. Després d'uns mesos en què només la biblioteca i les escoles municipals han funcionat, el divendres 16 s'inaugura la primera exposició en més d'un any: Majo Giner exposa la seua col·lecció de pintures inspirades per la Marjal dels Moros.

Llegeix més...

Descobrir els mites grecs i romans des d'un escenari, amb Homer i Percy Jackson

17 Març 2021

El 10 de març, l'alumnat de 1r d'ESO de l'institut de Puçol va demostrar que la millor manera d'aprendre un tema és viure'l. Gràcies al professor Eugeni Serrano, dos grups van interpretar sengles peces sobre els mites grecs i romans, pujats a l'escenari, davant un públic format pels seus companys, amb màscares, columnes, vestuari i textos clàssics adaptats. Tot elaborat per ells mateixos. Un exemple perfecte de com l'ensenyament transversal —els àmbits— són una fórmula eficaç per a treballar valencià, castellà, història, plàstica i fins i tot tecnologia.

Llegeix més...

Altres