Aula d'estudi: ja no tens excusa... per a no estudiar

Aula d'estudi: ja no tens excusa... per a no estudiar

L'Ajuntament de Puçol, a través de la Regidoria de Joventut, ha ideat una fórmula perquè poder estudiar en bones condicions no siga un repte complicat per als estudiants i jóvens de la localidad: l'Aula d'estudi.

La Casa de la Cultura, la Biblioteca Municipal i l'Espai Social La Barraca obriran les seues portes amb distints horaris per a albergar els estudiants que ho necessiten o ho preferisquen.

En una època en què les aules a València estan plenes, molts desitgen poder estudiar en el seu poble. Esta iniciativa respon a la demanda dels jóvens, sobretot universitaris i estudiants de cicles formatius, que troben dificultats per a aconseguir espais tranquils i ben preparats per a poder estudiar en les seues cases.

Carlos Novella, regidor de Joventut, manifesta que la iniciativa "pretén satisfer les necessitats d'alguns estudiants de Puçol que no tinguen en les seues cases les condicions desitjables per a estudiar i afrontar la recta final del curs escolar, siga el col·legi, l'institut o la Universitat".

Des del 15 de juny fins al 31 de juliol, i de l'1 al 30 de setembre. A més, sempre es pot utilitzar la biblioteca en el seu horari habitual.

Horarios de l'Aula d'estudi:

Casa de Cultura:
Matins: de 10-14 hores, de dilluns a divendres.
Nits: els dilluns i dijous: de 22 a 24 hores.

Espai Social La Barraca:
Vesprades: de 16 a 21 hores.

01 Juliol 2009
FaceBook  Twitter  

Altres