L'Institut de Puçol recapta fons per a ajudar a Gaza

L'Institut de Puçol recapta fons per a ajudar a Gaza

L'Escola Valenciana ha promogut una campanya amb l'objectiu de donar suport a l'educació dels xiquets i jóvens a Gaza, perquè este dret no quede afectat pel conflicte bèl·lic que viuen. L'Institut d'Educació Secundària de Puçol s'ha unit a esta causa, i per esta raó va promoure una sèrie d'activitats en el centre, que van tindre lloc el divendres 30 de gener, Dia Mundial de la Pau.

L'Institut d'Educació Secundària de Puçol va voler sumar-se a la celebració del Dia de la Pau unint-se a la campanya que ha llançat l'Escola Valenciana amb el lema Un Euro, llavor de Pau. Es tracta d'un projecte humanitari per a donar suport al sistema educatiu a Gaza.

Per a commemorar este dia, l'IES va oferir un breu recital poeticomusical en el saló d'actes del centre i va realitzar una recaptació, els fons de la qual aniran a parar a ajudar els xiquets i els jóvens de Gaza.

Els fons que s'arrepleguen es donaran a conéixer el 27 de febrer en un acte que tindrà lloc en la VI Nit de l'Escola Valenciana, a Calp. Amb ells, es desenvoluparà un programa que inclou tres punts d'acció: reconstrucció dels edificis escolars; intercanvis escolars i de suport a la formació del professorat, i el programa d'animació infantil i juvenil.

Informen: Pilar Millán Nuria Martínez León

04 Febrer 2009
FaceBook  Twitter  

Altres