L'Institut de Puçol celebra la Setmana blanca en Astún i Valdelinares

L'Institut de Puçol celebra la Setmana blanca en Astún i Valdelinares

Els alumnes de l'IES Puçol han viatjat al gener del 2009 a Astún, per a practicar l'esport de l'hivern per excel·lència, l'esquí, dins de la Setmana blanca, que organitza tots els anys el centre. Una activitat que gaudix de molt bona acollida, i, per esta raó, es va proposar com a destí alternatiu l'estació de Valdelinares, per a aquells que no podien desplaçar-se tan lluny.

L'interés que els jóvens demostren per l'esport es veu reflectit, any rere any, en l'acceptació que té la tradicional Setmana blanca organitzada per un grup de professors de l'Institut.

En el present curs, el viatge d'esquí de l'IES de Puçol ha tingut com a destí l'estació aragonesa d'Astún. La gran qualitat de la neu, pràcticament amb tot el domini obert, la varietat de pistes, el bon servici de l'hotel, així com la seua ubicació a peu de pistes, han permés disfrutar als alumnes participants d'una setmana d'esport, convivència i aire lliure que recordaran durant molt de temps.

Per als que no van tindre la possibilitat de desplaçar-se als Pirineus, li ls va oferir una jornada d'esquí en la pròxima estació de Valdelinares. Tots van tornar entusiasmats, encara que amb visibles mostres de cansament després de practicar este atractiu esport.

Informen: Pilar MillánNuria Martínez León

01 Febrer 2009
FaceBook  Twitter  

Altres