Els pares de Puçol aprenen a “manejar” la Play, la Wii, la Gameboy i semblants

Els pares de Puçol aprenen a “manejar” la Play, la Wii, la Gameboy i semblants

La Play Station, l'ordinador, el mòbil, la Wii, la televisió o la Gameboy són elements habituals en les habitacions dels nostres fills, sobretot quan arriben l'adolescència. Moltes vegades, els pares no sabem com combatre l'obsessió que creen en ells. Per a aprendre a fer-ho, les Associacions de Mares i Pares de cinc col·legis han organitzat una classe formativa el 2 de març.

 

Des del mes de gener s'ha posat en marxa una iniciativa pionera a la Comunitat Valenciana: les AMPA dels quatre col·legis públics (Bisbe Hervás, Lluís Vives, Jaume I i La Milotxa), junt amb l'AMPA de l'únic concertat (Virgen al Pie de la Cruz) han creat una Escola de Pares a nivell local, el que permet que a les xarrades organitzades puguen assistir els pares dels cinc col·legis.

Açò suposa un nombre més gran de "classes formatives" per als pares i, al mateix temps, un millor aprofitament dels coneixements d'aquells experts que vénen a la població a impartir xarrades, ja que no es troben amb un grup de pares molt reduït.

A més, des de febrer s'ha iniciat un servici de guarderia durant la xarrada, per a aquells que per tindre xiquets d'Infantil o Primària a càrrec seu no podrien assistir a la tertúlia de no comptar amb un lloc adequat on deixar-los, junt amb monitors de confiança. La guarderia és gratuïta per als pares assistents, ja que la paguen les cinc AMPA, i només és necessari inscriure's prèviament.

La pròxima xarrada se celebra el dilluns 2 de març, a les 6'30 vesprada, en el saló d'actes del col·legi Virgen al Pie de la Cruz. El títol: Oci i temps lliure. En definitiva, oferix unes pautes perquè els pares puguen fer front a l'obsessió dels fills per la televisió, l'ordinador, la Play Station, el mòbil...

Per a assistir només es necessita un requisit: ser puntual. Si a més els pares desitgen que algun fill seu es quede en la guarderia (situada en un aula del propi centre) només han d'omplir el full d'inscripció pertinent i entregar-la en cada AMPA abans del dijous 26 de febrer.

 

22 Febrer 2009
FaceBook  Twitter  

Altres