Jornada de convivència entre professors i alumnes en l'Institut de Puçol

Jornada de convivència entre professors i alumnes en l'Institut de Puçol

Amb motiu de la celebració del Nadal, l'IES Puçol va dedicar l'últim dia de classe a la realització d'activitats culturals i esportives destinades a fomentar la convivència entre els alumnes i els docents.
El divendres 19 de desembre era l'últim dia de classe en l'institut abans de les vacacions de Nadal. Amb motiu de l'arribada d'estes dates, l'IES Puçol va decidir dedicar el dia a la realització d'activitats culturals i esportives "on professors i alumnes van tindre l'oportunitat de conviure en un clima distés, lluny de les tensions acumulades al final d'un trimestre replet d'exàmens", explica Pilar Millán, vicedirectora del Centre.

La diversitat d'activitats organitzades pels diferents seminaris didàctics va afavorir la participació dels alumnes en competicions esportives, tals com handbol i futbol, tallers de pintura i cuina, cinefórum, jocs d'estratègia matemàtica  i balls.

Esta jornada "va comptar la col·laboració d'Irene Martí, una exalumna molt lligada a l'Institut", conta Pilar, "responsable actualment de l'oficina d'ajuda a l'immigrant Amics". Ella va posar en pràctica un projecte d'animació multicultural que portava per lema Jocs del Món, dirigit a alumnes de primer i segon d'ESO, amb l'objectiu de reforçar els llaços que ens unixen a les cultures d'altres països.

El dia va culminar amb un concert nadalenc d'aires roquers a càrrec dels alumnes de Batxillerat i el grup Hasta la saciedad.

Informa: Nuria Martínez León

22 Desembre 2008
FaceBook  Twitter  

Altres