Xiquets i adolescents de totes les nacionalitats estudien espanyol este estiu en Caxton College

Xiquets i adolescents de totes les nacionalitats estudien espanyol este estiu en Caxton College

Cada estiu és major el nombre d'alumnes internacionals que assistixen a Caxton College amb la intenció de deprendre espanyol. El col·legi compta amb alumnes de Rússia, Brasil, França, Anglaterra, Polònia, Alemanya, Azerbaitjan... d'entre 8 i 18 anys. Els alumnes reben 15 hores setmanals d'espanyol i participen diàriament en activitats lúdiques i esportives impartides per monitors espanyols especialitzats, també disfruten de la piscina del col·legi.

 

Caxton College oferix un servici d'internat. Els alumnes que vénen sols s'allotgen en famílies espanyoles que els acullen com un membre més i s'integren plenament en els costums nacionals. Si vénen amb un grup acompanyat de monitors, s'allotgen en una residència d'estudiants.

Segons el director de l'escola brasilera que col·labora amb Caxton College, l'espanyol és un idioma que està envolant molt fort en el seu país, ja que cada vegada és més important en el món dels negocis i el comerç i a més per a ells és un idioma que els resulta fàcil de deprendre.

L'elecció de València com a destí es deu segons el director per ser una ciutat que combina a la perfecció tradició i modernitat, que s'està desenvolupant enormement i que ha sabut mantindre els seus bells costums, a més la seua ubicació en el Mediterrani fa que siga el lloc ideal per a disfrutar dels mesos d'estiu.

L'elecció de Caxton College per part d'este centre se deu al fet que el programa oferit pel col·legi és de molt alt nivell,  facilita la interacció entre els estudiants espanyols i internacionals i a més està avalat per l'Institut Cervantes. La variada oferta d'activitats lúdiques i esportives i d'excursions de cap de setmana resulta tremendament atractiva per a estudiants adolescents, els que vénen de tan lluny no sols per a millorar i practicar el seu espanyol sinó per a descobrir el nostre país i la nostra rica cultura.

Informa: Laura Álvarez

 

30 Juny 2008
FaceBook  Twitter  

Altres