Tots els divendres i dissabtes de juliol, viu la cultura en viu i a la fresca

Dues programacions culturals se sumen este estiu: al juliol, en el nucli urbà, en la plaça del País Valencià; i a l'agost, a la platja. Dues propostes per a gaudir de la cultura segura, amb aforament limitat, entrades gratuïtes i respectant les mesures sanitàries existents a cada moment. Els divendres i dissabtes de juliol, cultura a la fresca gratis… això sí, reserva abans les teues entrades telefonant al 961 421 949.

El 23 d'abril tornava la cultura segura a Puçol, amb els premis Vila de Puçol i un concert de jazz. Sempre en l'escenari de la Casa de Cultura, prompte es va sumar el teatre amb una programació quinzenal fins al 5 de juny. I, com a colofó, les nits de monòlegs, també al maig i juny.

I al juliol, seguint l'experiència del passat estiu, la cultura segura es trasllada a l'aire lliure: dansa, cinema, circ i música formen un menú refrescant per a les nits dels divendres i dissabtes, perquè torna Viu la Cultura en Viu.

«Hem aprofitat la primavera per a organitzar una àmplia programació en la sala d'actes de la Casa de Cultura, com una forma segura de tornar a entrar en contacte el públic amb esdeveniments de tota mena i tot ha funcionat amb normalitat», explica José María Esteve, regidor de Cultura. «Ara arriba l'estiu i abellix més eixir de casa a la nit, quan la temperatura convida a acostar-se a gaudir dels espectacles a l'aire lliure. Va funcionar molt bé la proposta l'estiu passat i per això repetim tots els divendres i dissabtes de juliol en la plaça del País Valencià».

Huit espectacles a l'aire lliure, sempre a les 22.30 hores, gratuïts, per a tota la família, però amb aforament limitat.

L'únic requisit és telefonar al 961 421 949 per a reservar aquells espectacles que t'interessen… no siga que al final s'esgoten les entrades en algun d'ells.

Si encara no saps la programació de juliol, pren nota:

Divendres 2: A tus pies: dansa flamenca i música clàssica, a càrrec d'En Clau de Clot .

Dissabte 3: Tribut a Mecano, pel Cor Virelai.

Divendres 9: Concert de swing, interpretat per Dómisol Sisters.

Dissabte 10: Concert: Mujeres del pop, a càrrec de Lounge Therapy.

Divendres 16: Hielo, un reino por descongelar, obra musical per a tota la família.

Dissabte 17: Bohemian Rhapsody, la pel·lícula sobre Freddie Mercury.

Divendres 23: Circ Fili Busters, a càrrec de Mortelo & Manzani.

Dissabte 24: Padre no hay más que uno 2, pel·lícula de Santiago Segura.

Recorda: totes gratuïtes, però has de reservar entrada telefonant a la Casa de Cultura.

Informa: Sabín |Cartell: Sento Pascual

226-viu-la-cultura-2020-1

21 Juny 2021
FaceBook  Twitter  

Altres