La Casa de Cultura suma les nits de monòlegs a la seua programació segura de maig i juny

El 23 d'abril tornava la cultura segura a Puçol, amb el lliurament de premis Vila de Puçol, un concert de jazz i quatre obres de teatre quinzenals. A esta programació se suma ara la nit de monòlegs, a partir del 14 de maig, una cita habitual a la Casa de Cultura durant la primavera… encara que en esta edició no podrà ser en la cafeteria, donades les mesures sanitàries existents: serà en la sala d'actes i amb reserva prèvia d'entrada a 3 euros.

Durant els moments més durs de la pandèmia, la Casa de Cultura va reduir la seua activitat: només la biblioteca i les escoles municipals de cultura van estar funcionant i amb limitacions. El tancament de la resta d'activitats va permetre, entre altres coses, renovar l'aïllament acústic de la sala d'actes. Una nova sonoritat que els assistents al concert de jazz Sòlids i a les diferents obres de teatre ja han pogut comprovar en directe.

Però faltava el toc d'humor. Una cita que els veïns de Puçol sempre han apreciat per ser «una cosa diferent». I eixe toc ja és ací.

Del 14 de maig al 4 de juny, quatre Nits de Monòlegs, totes amb el mateix plantejament: divendres, a les 10 de la nit, entrada a 3 euros i places limitades.

Primer dia de venda anticipada per a tots els espectacles, el dijous 13, de 17 a 19 hores, a la Casa de Cultura. A més, a partir del segon espectacle, també es podrà adquirir les entrades de dilluns a divendres al matí, d'11 a 14 hores i, si queden localitats lliures, mitja hora abans de cada actuació.

Els monòlegs programats són:

—14 de maig: MikiDkai.

—21 de maig: DaniFontecha.

—28 de maig: Manu Badenes i Concert SwingingAffair.

—4 de juny: Còria Castillo.

Per al regidor José M. Esteve, el més important continua sent que «la sala d'actes de la Casa de Cultura continua programant activitats i que parlem d'una cultura segura: respectant els requisits sanitaris que marca la llei, per la qual cosa l'aforament és reduït. I, com ja succeïx amb la programació de teatre quinzenal, per a facilitar la compra d'entrades, en el cas dels monòlegs també hem habilitat la venda anticipada».

A més del teatre i els monòlegs, al maig i juny, la programació de la Casa de Cultura es trasllada a l'aire lliure al juliol amb la segona edició de Viu la Cultura en viu, que tan bé va funcionar el passat estiu: huit esdeveniments gratuïts, en la plaça del País Valencià, però als quals cal inscriure's prèviament: cinema, teatre i música formen part d'eixe menú del qual prompte sabrem més detalls.

Informa i fotos: Sabín | Cartell: Sento Pascual

164-publico-en-salon-actos

10 Maig 2021
FaceBook  Twitter  

Altres