Tot el que necessites saber sobre la matrícula per al pròxim curs escolar

A la fi de maig comencen els terminis de presentació de sol·licituds i matriculació per al pròxim curs escolar, de manera telemàtica. Totes s'han de tramitar a través de la pàgina web de telematrícula que posarà en marxa la Generalitat. De moment, ací tens tota la informació disponible sobre els centres educatius de Puçol.

L'Ajuntament de Puçol i els centres d'educatius de la població t'ofereixen tota la informació necessària per a poder realitzar el procés d'admissió del curs 2021/2022.

La Conselleria d'Educació ha publicat el calendari d'admissió i matriculació per al curs 2021/2022 d'Educació Infantil, Primària, ESO i Batxillerat.

La presentació de sol·licituds d'admissió telemàtica en Infantil i Primària serà del 25 de maig al 2 de juny i la matriculació de l'1 al 16 de juliol.

En ESO i Batxillerat les sol·licituds es presentaran telemàticament del 3 al 14 de juny i la matriculació del 26 al 29 de juliol.

Per a FP bàsica, grau mitjà i grau superior el termini de presentació de sol·licituds és del 21 de maig a l'1 de juny.

José M Esteve, regidor d'Educació, recorda que «des de l'Ajuntament hem agrupat tota la informació de la matrícula en una pàgina web, de manera que els veïns puguen consultar fàcilment la informació de cada centre educatiu i, una vegada obert el termini, també puga realitzar la matrícula telemàtica des d'una sola pàgina. En estos anys en què els tràmits són telemàtics, creiem que és important facilitar la cerca d'informació als nostres veïns».

La informació sobre les instal·lacions i l'oferta dels centres educatiusde Puçol la tens en els següents enllaços:

CEIP Bisbe Hervás: Web
CEIP Jaume I: Web | Facebook
CEI La Milotxa: Web | Vídeo
CEIP Luis Vives: Web | Telegram
Colegio Virgen al Pie de la Cruz: Web | Vídeo
Institut de Secundària de PuçolWeb

Si tens dubtes sobre la matrícula del pròxim curs, ací tens les respostes:

https://bit.ly/3xI8UHH

I per a realitzar la matrícula, fes clic en aquest enllaç, però recorda que encara no està activat per la Generalitat Valenciana, perquè els terminis comencen el 21 de maig:

www.telematricula.es

El regidor d'Educació recorda que «si no pots utilitzar mitjans telemàtics has d'acudir al centre públic que tingues marcat com la teua primera opció per a matricular als teus fills. Tots els centres públics són punts d'atenció als veïns que acudisquen per a tramitar la matrícula».

Informa: Sabín |Cartell i disseny web: Sento Pascual |Fotos: Sergio Maestro

130-concejal-educacion

 

05 Maig 2021
FaceBook  Twitter  

Altres