Majo Giner i la Marjal dels Moros: amor a primera vista

Igual que el Poliesportiu Municipal, també la Casa de Cultura recupera a l'abril esdeveniments oberts al públic. Després d'uns mesos en què només la biblioteca i les escoles municipals han funcionat, el divendres 16 s'inaugura la primera exposició en més d'un any: Majo Giner exposa la seua col·lecció de pintures inspirades per la Marjal dels Moros.

Majo Giner és veïna de Puçol des de fa pocs anys. Com assenyala Marisa Giménez en el catàleg de l'exposició: «Nouvinguda a un lloc desconegut per a ella en el qual començar una nova etapa vital, en un dels seus passejos per camins pròxims a la seua casa, l'artista Majo Giner descobreix per casualitat un xicotet aiguamoll, curull de vida, on flora i fauna autòctona creixen aparentment alienes a l'amenaça que suposa el seu entorn i comença una relació que l'anirà sorprenent dia a dia».

En les seues contínues visites a la Marjal dels Moros, gaudint dels seus sons i silencis, prenent notes en els seus quaderns de camp, amb anotacions i esbossos de tot el que li crida l'atenció, Majo comença a preparar el projecte que s'inaugura el 16 d'abril, a les 19 hores, en l'Espai d’Art de la Casa de Cultura de Puçol: 39º37'37'' nord / 0º15'22" oest: Marjal dels Moros.

Per a l'autora, Majo Giner Soriano, és una exposició de pintura molt especial per ser la primera a Puçol i pel temps que ha costat tirar-la avant: «Molt contenta de poder-vos anunciar la pròxima exposició de la meua obra. Un projecte inspirat en la Marjal dels Moros. Després de quasi un any, per fi reprenem l'exposició que estava programada per a abril de 2020 i que, per raons òbvies, es va haver de posposar».

39º37'37'' nord / 0º15'22" oest: Marjal dels Moros es podrà visitar gratuïtament del 16 d'abril al 28 de maig i, per a facilitar la presència del públic el primer dia, evitant aglomeracions, l'artista realitzarà dues «inauguracions», explicant als assistents la seua obra: una a les 19.00 i una altra a les 19.45 hores.

Informa: Sabín |Cartell i fotos: Majo Giner

122-majo-giner

09 abril 2021
FaceBook  Twitter  

Altres