Concurs de pintura Vila de Puçol: una aposta per la cultura valenciana… Amb 3.000 euros de premi

Portes un Pablo Picasso dins? Potser un Da Vinci, tal vegada un Van Gogh... Si és així, o simplement gaudeixes creant les teues pròpies obres, no dubtes a presentar-te al concurs de pintura Vila de Puçol, que enguany compleix 35 edicions i que ofereix al seu guanyador un premi de res menys que 3.000 euros. A més, les obres finalistes s'exposaran juntament amb la guanyadora a la Casa de Cultura durant el mes d'octubre.

El concurs de pintura Vila de Puçol és una aposta per la cultura valenciana entorn al 9 d'octubre des de l'any 1985. Este mes de setembre se celebra la seua trenta-cinquena edició i, com a tal, s'espera la màxima participació per a donar un xicotet impuls a la cultura en un moment en què el necessita més que mai.

T'agradaria participar? Pots presentar la teua obra fins al dimecres 16 de setembre, dia en què finalitza el termini d'admissió, acudint a la Casa de Cultura en horari de dilluns a divendres, de 10 a 20 hores —excepte els dies 7, 8 i 9 de setembre, que roman tancada—. O bé enviant-la per correu postal a l'adreça C/Santa Teresa, núm. 10, CP. 46530, Puçol, València.

Les mesures de l'obra no han de ser inferiors a 60x80 centímetres, ni majors de 160x160 centímetres, i recorda entregar al costat d'ella un sobre amb les dades identificatives de l'autor.

Un jurat compost per professionals de reconegut prestigi i per un representant de l'Ajuntament seleccionarà les obres finalistes, que s'exposaran a la Casa de Cultura des del 8 d'octubre fins al 8 de novembre, amb horari de visites de 18 a 21 hores en dies laborables.

I també es podrà contemplar l'obra guanyadora, que a més, rebrà un premi de 3.000 euros en metàl·lic. Este es concedirà el 2 d'octubre a les 20 hores en la Gala de Premis Vila de Puçol, juntament amb els premis de poesia i literatura.

Informa: Irene Mollà | Fotos: Sabín

381-entrega-premios-2019-4

07 Setembre 2020
FaceBook  Twitter  

Altres