Cor Virtual del col·legi Bisbe Hervàs: un repte educatiu i musical

El Cor Virtual del col·legi Bisbe Hervàs és el resultat d'un repte educatiu musical proposat, per la mestra de música, a l'alumnat de l'escola pública del Col·legi d’Educació Infantil i Primària Bisbe Hervàs de Puçol. Tot i que es va proposar a principis de juny  ha sigut  a finals d'agost, quan Anna Ferrer ha pogut acabar d'editar-lo  i fer el muntatge àudiovisual.

El Cor Virtual l'han format un grup de dotze xiquetes i xiquets voluntaris i voluntàries d'entre 9 i 12 anys, que han fet possible aquest vídeo fet amb tanta estima i dedicació.

Al llarg del confinament totes i tots hem sabut com de difícil i complicat ha estat seguir educant i continuar aprenent davant d'una situació mai viscuda amb anterioritat, imprevista i desconeguda.

Per esta raó el volem dedicar a totes les famílies i mestres que, de cop i volta, han hagut de donar el millor d'elles i d'ells  per continuar el procés d'ensenyament-aprenentatge dels i les nostres alumnes fent front a una situació, en molts moments delicada i complexa, on les emocions han envaït cada racó de les nostres cases.

Famílies i equips docents s'han convertit en vertaderes i vertaders herois.

Ara més que mai i davant una nova realitat plena d'incertesa hem d'estar agermanats per tal d'anar fent front a una pandèmia, que ja s'ha cobrat massa víctimes, on la responsabilitat de tothom se situa en una posició principal.

Esperem que gaudiu del Cor Virtual del CEIP Bisbe Hervàs de la mateixa manera que ho han fet les xiquetes i xiquets que l'han fet possible i que han estat els vertaders i vertaderes protagonistes d'esta experiència musical.

Informa: Anna Ferrer | Fotos: Anna Ferrer i Sergio Maestro

 

373-anna-ferrer-3

01 Setembre 2020
FaceBook  Twitter  

Altres