Tota la informació sobre la matrícula escolar del pròxim curs a Puçol

L'Ajuntament de Puçol ha creat una pàgina web amb tota la informació relativa a la matrícula escolar per al pròxim curs. En ella es recull el calendari d'admissió, les mesures especials pel coronavirus, informació de tots els col·legis públics i el concertat de la població i, finalment, enllaços a les pàgines oficials de la Conselleria.L'objectiu és facilitar als veïns la informació, és igual el curs i el centre educatiu en el qual vagen a matricular-se el curs 2020/2021.

Durant el mes de juny es realitzarà la presentació de sol·licituds de matrícula per a totes les edats, seguint el calendari d'admissió publicat per la Conselleria d'Educació.

Lògicament, no hi ha xarrada informativa per als pares, encara que la majoria de centres han creat un dia virtual de portes obertes i l'han gravat en un vídeo, al qual es pot accedir a través dels enllaços a cada centre educatiu.

La gran novetat és que tots els tràmits es realitzaran de manera electrònica, i el procediment més còmode serà amb el certificat digital.

L'Ajuntament de Puçol obri els dimarts al matí, de 8 a 13 hores, perquè puguen sol·licitar-ho aquells veïns que encara no ho tenen.

Tota la informació sobre els terminis, documents, webs dels col·legis i enllaços oficials els tens en la següent pàgina:

Escolarització curs 2020/2021

Informa: Sabín | Disseny web: Sento Pascual | Fotos: Sergio Maestro

 

14 Maig 2020
FaceBook  Twitter  

Altres