Tallers formatius sobre noves tecnologies per a la cerca d'ocupació

El 13 de maig comencen els nous tallers formatius dirigits a persones desocupades, una iniciativa promoguda per Pactem Nord que, amb el suport de l'Ajuntament de Puçol, pretén augmentar les possibilitats d'èxit en la cerca d'ocupació a través de les noves tecnologies. Per descomptat, a través d'Internet i amb inscripció gratuïta.

Els nous cursos formatius es desenvoluparan durant els mesos de maig i juny a través de videoconferències, en una plataforma que es facilitarà als inscrits, i amb el suport de WhatsApp per a facilitar la comunicació entre els professors i els alumnes.

Tots els tallers comencen a les 10 hores i tenen una duració de 40 minuts, al que s'afig una tutoria personal virtual d'1 hora i 20 minutos per a resoldre qüestions concretes i oferir una atenció més personalitzada.

Les temàtiques s'han triat amb l'objectiu de millorar l'ús de les noves tecnologies des d'una perspectiva que permeta augmentar les possibilitats de trobar ocupació. Per això, el primer dels cursos aporta les claus per a crear un curriculum vitae i una carta de presentació (13 de maig) i, en el segon, s'explica tot el necessari per a descarregar d'Internet docuements rellevants com el DARDE, la Vida laboral i els certificats del SEPE (el 19 de maig).

El 22 de maig s'imparteix un altre dels tallers online, en aquest cas, Navegant per Internet per a buscar ocupació i, el dia 26, Utilitza el teu mòbil per a trobar ocupació, tots dos, encaminats a conéixer tècniques, eines i aplicacions que permeten filtrar les ofertes i adaptar la cerca al perfil de l'usuari. I, per a finalitzar el mes, està programat per al 28 de maig un curs sobre sobre xarxes socials i ocupació.

Al llarg de juny es desenvoluparan altres tres cursos formatius: el primer, sobre les entrevistes de treball online(dia 2); el segon, sobre els recursos formatius disponibles en Internet (dia 4) i, finalment, un curs sobre marca personal el dia 9 de juny:

La inscripció a tots ells és gratuïta i pot realitzar-se en este enllaç, encara que les places són limitades. «En línia amb la formació online que venim anunciant, oferim uns tallers formatius on aprendrem a utilitzar les noves tecnologies, aplicades a la cerca d'ocupació, la millora del nostre curriculum vitae i, fins i tot, la preparació d'entrevistes de treball online», destaca Elena Camarero, regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local.

Informa: Irene Mollá Cartel: Sento Pascual Fotos: Sabín

234-logo-pactem-nord

04 Maig 2020
FaceBook  Twitter  

Altres