Mari Carmen Pascual es jubila després de 27 anys en la Milotxa

Mari Carmen Pascual va començar a treballar a l'Escola d'Educació Infantil La Milotxa l'1 de setembre de 1993. La setmana passada, després de 27 anys transmetent el seu afecte i els seus coneixements a generacions i generacions de joves alumnes, esta professora ha dit adeu a una etapa i a un col·legi on ha deixat una petjada inesborrable. I els seus companys li ho han fet saber.

El passat 30 de gener, Dia de la Pau, el regidor d'Educació, José María Esteve, es va desplaçar fins a la Milotxa per a atorgar a la professora una placa commemorativa per la seua jubilació. L'endemà, un grup de pares, mares i professors es van reunir en l’entrada del col·legi, abans de classe, per a regalar-li un ram de flors i donar-li l'enhorabona pels seus 27 anys de servei.

«Ja hem fet diverses cosetes… però encara queda el més gros», assegura Pedro Ignacio Gómez, director de la Milotxa. A més d’estos xicotets detalls, tenen programat un sopar per al 21 de febrer, «que serà el comiat definitiu», explica, al qual assistiran professors actuals, i també jubilats, i fins i tot antics alumnes. I pot ser que alguna altra sorpresa més!

«És molt volguda entre el professorat, ex alumnes i entre la població en general», assegura Gómez, que considera que hi ha dos tipus de mestre, fa broma: «Als quals els dol alguna cosa i es queden a casa, i els que venim estant fins amb febre». I Mari Carmen és, segons els seus companys, dels segons: «una dona treballadora que mai falla i que ha deixat un record molt bonic en el col·legi», conclou el responsable: «la trobarem a faltar».

Informa: Irene Mollà Fotos: Pedro Gómez

072-homenaje-profe-milotxa-1

07 Febrer 2020
FaceBook  Twitter  

Altres