Polseres que salven vides, nou projecte solidari de l’Ampa del col·legi Bisbe Hervàs per a este Nadal

Amb la venda simbòlica de polseres a 3 euros, el nostre centre aspira a convertir-se en un «espai cardioprotegit». D'aquesta manera es podran abordar trastorns com parades cardiorespiratòries, asfíxies o ofegaments.

Continuant amb la línia de continuar emprenent iniciatives positives, l'AMPA del col·legi Bisbe Hervàs s'ha involucrat en la campanya polseres solidàries, amb l'objectiu d'aconseguir un desfibril·lador semiautomàtic per al nostre col·legi de manera gratuïta.

Es tracta del projecte salvavides, una fórmula que permet finançar aquest valuós aparell mitjançant la venda de polseres al preu de tres euros cadascuna.

L'objectiu és vendre un total de 800 unitats, tot un repte amb el qual s'aconseguiria un paquet que inclou el desfibril·lador d'última generació, un dispositiu anti asfíxia per ennuegada, una formació bàsica per a usar-lo, a més d'un distintiu d'espai cardioprotegit, tot això sense cap cost extra per al col·legi.

Els beneficiats d'aquest paquet seran alumnat, professorat, personal laboral, i en general tot aquell que es trobe dins del centre i que en un moment donat puga necessitar-lo. Perquè una parada cardíaca pot ocórrer-li a qualsevol persona en qualsevol moment i lloc.

L'existència de desfibril·ladors automàtics per a personal no sanitari en llocs públics, així com la formació en les tècniques bàsiques de recuperació cardiopulmonar, aconsegueixen salvar a un elevat percentatge de persones que pateixen una aturada cardíaca, perquè per a això cal actuar ràpid i el desfibril·lador ha d'arribar en els quatre primers minuts, temps insuficient per als serveis d'emergències.

Per este motiu des de l'AMPA considerem de gran importància esta campanya solidària, i quina millor data per a posar-la en marxa que les pròximes festes nadalenques, perquè tot aquell que vulga col·laborar aprofite per a regalar-les a familiars i amics.

Com aconseguir-les? És molt fàcil, tant en el despatx de l'AMPA com en els següents establiments col·laboradors: cafeteria Café-Ro, farmàcia Villar, cafeteria Fet D’Ara i sabates Regina

Perquè mai tres euros van ser tan valuosos, este Nadal regala polseres salvavides

+ INFO: www.salvavidas.com

Informa I fotos: AMPA Bisbe Hervàs

740-pulseras-ampa-biste-2

16 Desembre 2019
FaceBook  Twitter  

Altres