Fins a l'1 de desembre, American School organitza la conferència de simulació de Nacions Unides

American School of València acull els dies 29 i 30 de novembre i 1 de desembre la sisena edició de VALMUN, la conferencia Simulació de Nacions Unides organitzada pels estudiants de High School del ASV. En la cita d'enguany, 120 estudiants procedents quatre col·legis diferents d'Espanya, Turquia i Luxemburg es trobaran a la nostra escola per a desenvolupar debats sobre problemes internacionals seguint les mateixes normes que usen els comités i agències de les Nacions Unides al mateix temps que es milloren les habilitats de debat i argumentació.

Al llarg dels tres dies, els delegats de VALMUN debatran sobre problemes actuals relacionats amb els drets humans, l'economia social, el medi ambient, la negociació d'armes i el consell de seguretat. Tocaran temes com la protecció de dades, la crisi veneçolana, l'emissió de gasos contaminants o les guerrilles colombianes, entre molts altres.

VALMUN 2019 compta amb tres delegacions amb experiència en anteriors edicions (International School de Luxemburg, Izmir SEV de Turquia i ASV de Puçol) i un nou participant —ÉS International School (Barcelona, Espanya)—.

Els delegats arribaran al campus el divendres 29 de novembre, dia assenyalat per a inscripcions, discursos inicials en cada comité i el lobbying o negociacions prèvies. La Cerimònia d'Obertura i els debats es realitzaran el dissabte 30 al campus escolar.

El diumenge 1 tota l'activitat es traslladarà al Centre de Servei Global de les Nacions Unides a Quart de Poblet (València).

Informa: American School of València

27 Novembre 2019
FaceBook  Twitter  

Altres