El divendres 22 de novembre, presentació del llibre «Alas de mariposa», de Carmen Pastor, a la Casa de Cultura

Helena Martí, Carmen Pastor i l'associació Cuina i Tradició de Puçol han unit forces per a presentar Ales de papallona el divendres, 22 de novembre, a les 19 hores, en la segona planta de la Casa de Cultura, dins de la programació entorn del 25-N, Dia Internacional Contra la Violència de Gènere.

L'acte comença amb la xarrada «Parlem d'emocions» (Quan l'amor dol), a càrrec d'Helena Martí, experta en coaching de gènere i dependència emocional… i, a més, filla de l'autora del llibre.

A continuació, Carmen Pastor presenta la seua primera novel·la, Alas de mariposa, i signarà exemplars per a tots els assistents que ho desitgen.

La novel·la reflectix «Una vida viscuda en silenci que mai es va atrevir a denunciar per temor, per incomprensió i abans de res, perquè la va viure en un temps on la societat es burlava de la feblesa de les maltractades. Carmen Pastor relata estes pàgines amb la idea que si a una sola dona li servixen per a alliberar-se de viure el que ella ha viscut, val la pena escriure-les».

Finalment, hi ha un detall per als espectadors i un vi d'honor organitzat per l'associació Cocina y Tradición de Puçol.

Entrada lliure. T'esperem!

Informa: Sabín | Dissenys: Helena Martí

22 Novembre 2019
FaceBook  Twitter  

Altres