Tots els estudis i totes les professions estan en la Fira de l'Estudiant

No saps encara què t'agradaria estudiar més endavant o quina professió és la que s'ajusta al teu perfil? Amb la Fira de l'Estudiant, els dies 12 i 13 de febrer, l'Espai Jove es converteix en el punt ideal per a informar els joves sobre totes les carreres i totes les eixides per a poder desenvolupar les seues inquietuds formatives i laborals.

Al llarg de dos dies, l'Espai Jove recull no solament les propostes de les universitats, representades en diferents estands, sinó també l'oferta dels diferents centres educatius de Puçol, tant en l'àmbit de cicles formatius com batxillerat, carreres universitàries i possibles eixides professionals per a qualsevol formació.

«Encara que la fira s'orienta sobretot a l'alumnat de secundària i batxillerat que ha de triar forçosament un camí a partir del pròxim any, també està oberta a tota mena de públic, tant estudiants com pares que desitgen eixir de dubtes sobre què fer i on ho poden fer», assenyala la regidora d'Educació, Mery Cortell.

A més de les visites ja concertades amb els col·legis i instituts de la població, existeix també un horari reservat perquè pares i fills puguen acudir junts i aclarir dubtes, tant el dilluns com el dimarts, de 13.30 a 14.30 i de 16.45 a 17.45 hores.

Naturalment, les visites i consultes són gratuïtes.

Informa: Sabín | Cartell: Gabriel Castelló

056-feria-2018-2

11 Febrer 2019
FaceBook  Twitter  

Altres