Els dies 14 i 15 de juny, assessorament per a realitzar els tràmits de Xarxa Llibres

El programa Xarxa Llibres, projecte que té com a objectiu la reutilització de materials curriculars a través de la creació d'un banc de llibres, torna a implantar-se el pròxim curs en els centres educatius locals públics i el concertat. Els tràmits corresponents es poden realitzar telemàticament del 13 de juny al 19 de juliol. Els dies 14 i 15 de juny, s'habilita una sala d'ordinadors en l'Espai Social Martínez Coll on la regidora d'Educació Mery Cortell oferix el seu assessorament per a portar a terme la instància.

«Continuem amb el programa Xarxa Llibres, que té la intenció que els estudiants tinguen accés gratuït als llibres durant l'etapa educativa», assenyala Mery Cortell, regidora d'Educació. «A banda de la gratuïtat d'aquests materials per a les famílies, busquem fomentar com a valors educatius imprescindibles la corresponsabilitat i la cooperació entre l'alumnat».

Per a emplenar les sol·licituds, l’edil oferix suport tècnic i informació en una sala de l'Espai Social Martínez Coll amb ordinadors els dies 14 i 15 de juny, de 10 a 14 hores i de 17 a 19 hores.

L'alumnat participant en el programa de banc de llibres durant el curs 2017-2018 no ha de presentar cap sol·licitud per a participar durant el 2018-2019, ja que esta condició es manté, excepte si exercix el seu dret de renúncia. Esta renúncia no li eximix de l'obligació de retornar els llibres deixats en préstec.

Per a poder participar, és imprescindible en qualsevol cas entregar, a la fi de curs, el lot complet de llibres de text i material curricular corresponents al curs 2017-2018 en el centre on l'alumnat ha estat matriculat, a excepció dels qui s'incorporen a 1r de primària en el curs 2018-2019 i que provinguen de 5 anys d'infantil. A este efecte, es facilitarà un document per a realitzar el lliurament dels llibres segons el model que establisca la Conselleria.

S'ha habilitat un enllaç per a realitzar el tràmit per Internet. Si es fa personalment, es presenta en el centre docent on va estar matriculat l'alumne o alumna en el curs 2017-2018, menys els qui es matriculen en 1r de primària o procedisquen d'un centre no participant en el banc de llibres.

El termini de presentació ordinari de les sol·licituds de participació va del 13 de juny al 19 de juliol. L'extraordinari, del 20 de juliol al 18 d'octubre.

Enllaç al tràmit per Internet: https://goo.gl/uo5rui

Informa: Nicolás D’Opazo Cartell: Ares Escorial | Fotos: Sabín

logo pdf Instruccions per a la tramitació
logo pdf Informació sobre la sol·licitud
logo pdf Sol.licitud Xarxa Llibres

437-xarxa-llibres-martinez-coll-2

11 Juny 2018
FaceBook  Twitter  

Altres