L'alumnat de l'institut de Puçol arrasa en el concurs d'infografies per a potenciar la seguretat en la xarxa

L'alumnat d'informàtica de l'institut de Puçol es va presentar a la VI edició del concurs nacional d'infografies sobre ciberseguretat «X1redmassegura», en el qual es perseguix conscienciar i educar als més joves en l'ús segur i responsable d'Internet. Syra López, César Peris, Amara Arjona i Tony Rey van ser premiats en les categories B i C. Així mateix, l'institut va rebre un guardó com a centre que més es preocupa per formar als seus estudiants en seguretat en la xarxa.

Dels estudiants que es van presentar, 5 d'ells van quedar finalistes en la categoria B —que correspon a 1r, 2n i 3r d'ESO— i, altres 10, en la categoria C —4t d'ESO, Batxiller i Formació Professional—. Syra López va obtenir el tercer premi en la categoria B i, en la categoria C, César Peris va aconseguir el tercer premi; Amara Arjona, el segon premi; i, Tony Rey, el primer premi.

La professora d'informàtica Elena Campaña va recollir els guardons a Madrid i l'institut va realitzar a Puçol un acte de reconeixement a l'alumnat premiat. Felicitats!

Informen: Natxo Pont i Elena Campaña | Fotos: Natxo Pont

fotos face

399-premios-instituto-3

29 Maig 2018
FaceBook  Twitter  

Altres