Algunes claus per a la matrícula de 2 anys el pròxim curs escolar

El divendres 11 de maig es va celebrar la reunió informativa amb els pares que volen matricular als seus fills el pròxim curs en l'aula de 2 anys del col·legi públic La Milotxa. El director Pedro Gómez i la cap d'estudis Rosana Bermúdez van insistir que s'ha concedit una aula de 18 places perquè és la primera vegada que existeix en l'àmbit local, però que s'esperen més places en pròxims cursos.

A la reunió van assistir uns 50 pares interessats a matricular als seus fills, ja que és la primera vegada que un col·legi públic disposa a Puçol de places per a alumnes de 2 anys, la qual cosa supera amb molt la proposta experimental per al pròxim curs 2018-19, que compta únicament amb 18 places.

Atés que a més els terminis de matrícula coincideixen per a tots els centres d'educació infantil, els dubtes dels presents es van centrar en què fer per a garantir que els seus fills tindran plaça en un centre o l'altre, públic o privat, a partir del pròxim mes de setembre.

La regidora d'Educació, Mery Cortell, va explicar l'opció per a aquells que, per treballar pare i mare, han de portar als seus fills al col·legi obligatòriament: «els pares que hagen de matricular segur als seus fills siga en la pública o en la privada, que ho sol·liciten en tots dos centres perquè els terminis de matrícula se solapen i si no els donen en La Milotxa després no podran sol·licitar l'ajuda del bo escolar de la Generalitat per a la privada».

El termini de matrícula per a infantil està obert del 17 al 24 de maig, encara que prèviament els pares han de passar pel centre que hagen triat per a retirar la sol·licitud de matrícula i la resta d'informació que necessiten.

Informa i fotos: Sabín

fotos face

361-reunion-padres-milotxa-4

15 Maig 2018
FaceBook  Twitter  

Altres