El bus de la campanya «Sempre teua/la teua llengua» atrau 500 alumnes durant 2 dies

Els dies 25 i 26 d'abril ens va visitar el bus de la campanya «SEMPRE TEUA/la teua llengua» promoguda per la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Vora 500 alumnes dels centres escolars de Puçol, com són el Jaume I, el Bisbe Hervàs, el Lluís Vives, el Verge al Peu de la Creu i l'IES, visitaren el bus en estos dos dies.

Segons el regidor de Promoció Lingüística, Enric Esteve, «els alumnes han disfrutat dels tallers del bus i també d'altres tallers que des de la regidoria hem contractat. Volem destacar el taller de "rap" que va deixar bocabadats les i els alumnes i al mateix monitor. La finalitat dels tallers és motivar i divertir els participants, per això cada proposta té en compte tant el component didàctic com el lúdic».

A part dels tallers que hem comentat abans, hi havia un foto-reclam on l'alumnat i el professorat que ho desitjà posaren amb unes cartolines en color amb frases i dites populars valencianes.

El segon dia, l'alcaldessa, Lola Sánchez, va visitar el bus i comprovà com disfrutaven els escolars i aprofità l'ocasió per «agraïr a la Direcció General de Política Lingüística la deferència que ens visitara el bus d'esta campanya que promou la diversitat lingüística mitjançant jocs i concursos que busquen la complicitat del públic».

Esta campanya començà les passades falles en València ciutat i visitarà 77 municipis valencians en este any 2018 i 29 més en el 2019. Una magnífica experiència!

Informa: Departament de Comunicació | Fotos: Sabín

fotos face

306-bus-valencia-2

30 abril 2018
FaceBook  Twitter  

Altres