Els dies 27 i 29 d'abril, descobrix els arbres del Parc Ribelles i disfruta d'una ginkana

La primavera arriba a Puçol i, amb ella, els arbres entren en activitat, trauen fulles i flors i, en definitiva, comencen el seu cicle anual. Per a aprofitar estes dates, l'alumnat de l'institut del municipi ha preparat una ginkana d'orientació que utilitza el mapa del Parc Ribelles i els codis QR dels arbres amb l'objectiu que els veïns descobrisquen les diferents espècies que poden trobar en este espai. El divendres 27 d'abril, l'activitat es dirigix als escolars de la localitat, mentre que totes les persones als que els interesse poden assistir el diumenge 29.

L'Ajuntament i l'institut de Puçol proposen la realització d'una visita al Parc Ribelles el divendres 27 d'abril per a l'alumnat de 5é i 6é de primària dels centres escolars de la localitat. L'activitat té l'objectiu que descobrisquen les diferents espècies d'arbres que poden trobar en eixe espai.

Per a això, joves de 4t d'ESO i 1r de Batxiller de l'institut fan la funció de monitors en una ginkana d'orientació que empra el mapa del parc i els codis QR dels arbres. El joc, d'una hora de duració, compta amb premis per als equips guanyadors i tots els seus participants.

Les famílies i la resta de veïns que vulguen participar poden fer-ho el diumenge 29, a partir de les 10 del matí. Els grups es van a organitzar segons arriben els interessats. No perdes l'oportunitat de disfrutar d'esta activitat i conéixer més sobre l'entorn del Parc Ribelles!

Informa: Nicolás D'Opazo | Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sergio Maestro

180-ruta-arboles-ribelles-3

17 abril 2018
FaceBook  Twitter  

Altres