El dimecres 7, de 16 a 18 hores, informa't sobre possibilitats formatives en l'Espai Jove

La Fira de l'Estudiant, celebrada en l'Espai Jove els dies 6 i 7 de febrer, ja està rebent les visites de l'alumnat de centres educatius de Puçol. El dimecres 7, de 16 a 18 hores, estarà oberta a tot el públic, per la qual cosa qualsevol persona interessada podrà anar a informar-se sobre possibles alternatives formatives. Es tracta d'una oportunitat que tindran els veïns, siguen joves que formen part del sistema educatiu o adults que vulguen tornar a ell, per a orientar-se respecte d'això i documentar-se.

Les visites a l'esdeveniment ja s'estan duent a terme al matí amb grups organitzats prèviament, com han pogut comprovar l'alcaldessa, Lola Sánchez, la regidora d'Educació, Mery Cortell, i l'edil de Joventut, Xavier Alcácer, durant la inauguració de l'edició d'enguany.

L'alumnat participa en una activitat en què, per mitjà d'una app mòbil, intervenen en un quiz en el qual repassen els coneixements previs que tenen sobre el sistema educatiu i les possibilitats d'estudi.

Després del repàs general, se’ls deixa lliures durant la segona part, d'orientació, en la que s'acosten als estands de les entitats de la fira i aquelles que hi col·laboren. Hi ha expositors relacionats amb batxillerat, cicles formatius, formació universitària i un altre tipus d'estudis com els artístics, idiomes o l'exèrcit. La Universitat Jaume I (UJI), el centre Virgen al Pie de la Cruz, l'Escola Superior d'Art i Tecnologia (ESAT) i l'acadèmia Barreira compten amb els seus propis espais.

Els estudiants que hagen assistit a les visites programades dels centres que tinguen ganes d'ampliar la informació de les propostes que hagen examinat, o que vulguen acudir amb familiars i amics perquè els ajuden a orientar-los millor, podran assistir el dimecres 7, de 4 a 6 de la vesprada. A més, les persones que, actualment, no estiguen escolaritzades però es plantegen tornar a estudiar, també poden acostar-se per a informar-se.

La fira té com a objectiu oferir als veïns de Puçol la possibilitat de buscar informació sobre la formació que els interessa: on es pot estudiar, la nota de tall necessària per a accedir o les assignatures que han d'elegir per a optar a ella. Així mateix, si no tenen clar què poden estudiar, en l'esdeveniment compten amb un ampli ventall de possibilitats que inclou allò habitual i altres tipus de formació que, en un primer moment, podria no haver-se'ls ocorregut.

No ho oblides: el dimecres 7 de febrer, de 16 a 18 hores en l'Espai Jove, acudix a la Fira de l'Estudiant i obtén la informació que necessites per a prendre la decisió més adequada conforme als teus interessos i expectatives del teu futur formatiu.

Informa: Nicolás D'Opazo | Fotos: Sabín | Vídeo: Sergio Maestro

fotos face

  

06 Febrer 2018
FaceBook  Twitter  

Altres