El concurs de postals nadalenques «Dolç Nadal» ja té alumnat guanyador

El dijous 23 de novembre es va realitzar l'exposició de dibuixos finalistes del XII concurs de postals nadalenques Dolç Nadal, organitzat per l'Ajuntament de Puçol i la Fundació Copuzol en la cooperativa del mateix nom. En total, van participar 1.143 alumnes de diferents col·legis de la localitat junt amb jóvens del Taller d'Habilitats Socials i l'Associació de Discapacitats de Puçol (ADIS). Així mateix, es van entregar els premis als guanyadors de cada centre, els dissenys dels quals seran usats per Copuzol i l'Ajuntament per a felicitar les festes nadalenques enguany.

«La clementina és un dels millors productes que tenim a la Comunitat Valenciana, i no pot faltar durant Nadal en les nostres taules ni en totes les celebracions familiars, on compartim la degustació de la nostra fruita», va declarar Mariano Aguilar, president de Copuzol. «La Cooperativa i l'Ajuntament feliciten tots els seus empleats, socis i clients amb aquestes postals nadalenques que han sigut guardonades i elaborades per vosaltres, xiquets i xiquetes des d'infantil a primària de la nostra població», va afegir.

En aquesta ocasió, van participar 105 alumnes del col·legi públic Lluís Vives, 207 de Bisbe Hervàs, 80 de La Milotxa, 135 del col·legi concertat Virgen al Pie de la Cruz, 202 del col·legi privat Alfinach, 188 d'American School of Valencia, 210 de Caxton College, 10 d'ADIS i 6 del Taller d'Habilitats Socials.

La regidora d'Educació, Mery Cortell, i l'alcaldessa de Puçol, Lola Sánchez, van intervindre a continuació, moment en què es va aprofitar per a fer insistència en el vídeo educatiu sobre el procés de la taronja que estan preparant conjuntament Copuzol, l'Ajuntament i els col·legis. Després, representants de l'Ajuntament i Copuzol van procedir a l'entrega de premis.

L'alumnat guardonat va ser Adrián Laut i Anna Márquez, de Lluís Vives; Andrés Tormos i Patricia Montalt, d'Alfinach; Hugo Drzal i Paula de Rojas, d'American School of Valencia; Nicolás Albarracín i Nacho Pastor, de Bisbe Hervàs; Mariia Panasyuk i Paloma Aparisi, de Caxton College; Claudia Sánchez i Lara Payán, de Virgen al Pie de la Cruz; Daniela Cobo i Ulisses Mascaró, de La Milotxa; Toni Rodríguez, d'ADIS; i Francisco Javier García, del Taller d'Habilitats Socials.

Per a acabar, van poder disfrutar de dolços i suc natural de taronja, gentilesa de la cooperativa. Una bona manera de començar a disfrutar d'un dolç nadal.

Informa: Sabín i D’Opazo | Fotos: Sabín | Vídeo: Sergio Maestro

fotos face

 

29 Novembre 2017
FaceBook  Twitter  

Altres