Els destins col.lisionen el divendres en la Casa de Cultura

La Casa de Cultura de Puçol acollirà el divendres 24 de novembre, a les 20 hores, la presentació de La colisión de nuestros destinos, el nou llibre de Natalia Sánchez Diana. Serà possible adquirir l'obra i que l'autora la signe durant l'esdeveniment, d'entrada lliure i gratuïta.

En el llibre, Joanna, administradora d'un blog i booktuber, no vol saber res de l'amor fora de les pàgines de les novel·les. D'altra banda, Emmanuel Deschamps és el futbolista revelació de la temporada i té fama, diners, el món als seus peus i un cor trencat.

No tenen res en comú: ella no té ni idea de futbol i ell no sap res de literatura, però Joanna ha de fer-li una entrevista per a la promoció de la seua autobiografia. No obstant, ell no apareix. Al trobar-se, Emmanuel descobrirà que no tota la gent es rendeix al seu magnetisme. Existeix el destí? Pot unir dues persones oposades? Què passarà quan dos mons tan distints col·lidisquen? La sinopsi llança aquestes incògnites, i un primer pas per a desvelar-les pot ser acudir a la presentació de la novel·la, publicada per l'Editorial Sar Alejandría, en la Casa de Cultura.

Informa: Nicolás D’Opazo | Cartel: Editorial Sar Alejandría

23 Novembre 2017
FaceBook  Twitter  

Altres