José Andrés Gallart, alumne de Virgen al Pie de la Cruz, entre els 50 finalistes de “Le Cordon Bleu”

José Andrés Gallart és un estudiant d'Hostaleria en el col·legi Virgen al Pie de la Cruz que ha sigut seleccionat entre els 50 cuiners de tota Espanya finalistes en el prestigiós concurs Promeses de l'Alta Cuina de Le Cordon Bleu a Madrid. Fins a l'1 de març, el seu conill a baixa temperatura amb salsa teriyaki i tocs valencians està sent votat pels veïns en la pàgina web de Le Cordon Bleu per a intentar arribar la gran final.

El concurs va començar fa cinc anys i en els tres últims hem tingut un alumne de Virgen al Pie de la Cruz entre els 50 finalistes de tota Espanya, inclús en una ocasió vam aconseguir entrar en la gran final de Le Cordon bleu i estar entre els deu primers”, explica Esteban López, professor del centre. “Enguany hem presentat enguany dos alumnes i un d'ells, José Andrés Gallart, ha sigut triat. Este fet és molt important per a l'escola d'Hostaleria perquè ens permet donar-nos a conéixer a nivell nacional”.

En els últims anys, l'Hostaleria s'ha convertit en una garantia d'eixida professional i els alumnes estan demostrant que una vegada acabat el cicle obtindre ocupació és possible: hi ha treball en el sector per a professionals de tots els nivells.

Actualment tenim uns cent alumnes entre els quatre cursos que impartim, ja que cada especialitat són dos anys: en cuina hem cobert totes les places i en el grau de pastisseria hem arribat el 90% de matriculació d'alumnes, el que demostra que hi ha interés perquè és una formació amb garanties de trobar treball al finalitzar els estudis”, finalitza Esteban.

Informa: Sabín |Fotos: Sergio Maestro

fotos face146-jose-andres-gallart-3

01 Març 2017
FaceBook  Twitter  

Altres