L'institut de Puçol prepara nous projectes amb altres instituts europeus

Des de fa tres anys, l'Institut d'Educació Secundària (IES) de Puçol realitza intercanvis amb estudiants del Järvenpään Lukion de Finlàndia, un dels millors instituts del país escandinau. Ara, des de l'IES Puçol preparen un possible nou projecte d'intercanvi, esta vegada a Suècia. A més, també tenen en ment iniciar nous plans d'internacionalització amb altres centres europeus.

L'institut Karlfeldtgymnasiet de Avesta, a uns 140 quilòmetres d'Estocolm, és el centre escollit per a un possible futur projecte educatiu amb l'IES Puçol. Dos professors de l'institut de la nostra localitat han viatjat durant una setmana al possible centre de destinació per a realitzar els contactes i l'observació prèvia necessària.

El projecte que es pretén iniciar amb Suècia és el mateix que el que porta realitzant durant tres anys amb l'institut finés, Järvenpään Lukion. “Estem preparant les dates per a rebre als professors suecs perquè coneguen el nostre col·legi”, declara la directora del IES Puçol, Pilar Millán.

A més, des de l'institut també estan intentant posar en marxa nous projectes d'internacionalització amb altres centres, a través del Servei Español Per a la Internacionalització de l'Educació (SEPIE) amb el programa Erasmus +. Al principi es pretén que estos plans siguen projectes virtuals entre centres, que intenten trencar amb la dinàmica de relacions que portaven fins ara, encara que sense obviar la possibilitat de realitzar també intercanvis estudiantils.

Informa: Ruth Ruiz Orenga |Fotos: Sabín

984-pilar-millan-directora

28 Desembre 2016
FaceBook  Twitter  

Altres