Les Carmelites Descalces de Puçol presenten un nou llibre

El dijous 6 d’octubre, en el Sindicat Agrícola va ser la data escollida per a la presentació del llibre Degustar l'Antic Testament, d'Anna Seguí, editat per les Carmelites Descalces de Puçol com una activitat més per a intentar recuperar els ingressos que en l'últim any han perdut per la pressió d'empreses xineses que produeixen hòsties a baix preu. Anna ha estat acompanyada per Paqui i Ivana, del monestir, així com del sacerdot de Santa Marta, Vicente Gozálvez, que ha sigut l'encarregat de presentar l'acte, i d'uns seixanta veïns.

“El millor regal que li pots fer a un xic que es confirma és la Bíblia”, estes paraules junt a la por de la seua priora, Gema, a que el seu nebot de 16 anys no entenguera el llibre sagrat, foren les forces que animaren Anna Seguí a iniciar-se en l’aventura d’escriure el seu primer llibre, Degustar el Antiguo Testamento.

Una obra, a través de la qual, Anna pretén arrimar l’Antic Testament a totes las ments i “suscitar el gust per la paraula de Déu”. A través del seu llbre, Anna pretén convertir el que per a molts és una història obscura i desconeguda, en coneixements clars i intel·ligibles.

Anna assegura que durant la lectura del llibre, ella es troba present en tot moment, “vos acompanye en este camí”, asseverà durant la presentació de la seua obra literària, on els assistents pogueren gaudir d’una Anna passional i entusiasta. Durant la seua aparició, la carmelita també confessà que va haver-hi un moment durant la seua vida religiosa en el qual va sentir que s’ofegava, la paraula va ser allò que li ajudà a salvaguardar la seua vocació i l’escriptura d’este llibre era una forma de donar-li les gràcies a Déu.

La presentació fou un moment de plena alegria per a Anna que va estar signant tots aquells llibres que els veïns que s’havien arrimat al Sindicat Agrícola per recolzar a les carmelites en el seu camí com escriptores. Alguns dels assistents a l’acte asseguraren que volien col·laborar en la iniciativa que havia portat a terme la germana Seguí, però sobretot, volien ser coneixedors plens de l’Antic Testament i estaven segurs que amb el llibre que acabaven d’adquirir ho anaven a aconseguir.

Esta presentació també suposà una mostra d’estima que el poble de Puçol sent per les germanes del convent de las Carmelites Descalces, que s’encontren plenament integrades en el municipi que no dubta en mostrar-los el seu gran afecte. 

fotos face

806-libro-carmelitas-4

16 Octubre 2016
FaceBook  Twitter  

Altres