“Brave men, Brave souls”, un homenatge a les Nacions Unides creat a Puçol

Annefleur Bruin, alumna de 10é grau del col·legi American School of Valencia (ASV), protagonitza un reportatge que presenta Brave men, Brave souls, una cançó composta per ella mateixa en reconeixement a la labor dels cascos blaus, els cossos de pau de l'ONU desplegats pel món.

L'alumna va crear esta cançó el passat mes de maig perquè la interpretara la classe de música de High School de l'ASV durant la celebració del Dia Internacional del Personal de Pau de les Nacions Unides en la base que l'ONU té a València.

Vaig proposarla idea a la professora, Ms. Leah Roblin, vaig buscar informació sobre les missions de l'ONU i vaig pensar que la cançó havia de centrar-se en la labor de defensa de la seguretat i la pau en el món”, explica Annnefleur Bruin.

Mesos després de l'actuació, l'alumna va gravar la cançó en l'estudi Cut Rècords de València i va crear un videoclip amb material audiovisual oficial de l'ONU. El missatge de reconeixement als cossos de pau i l'estil visual va cridar l'atenció de la unitat de comunicació de l'ONU en el sud d'Europa, que ha decidit preparar un reportatge per als canals del Servei d'Informació Pública de la seu central de l'ONU a Nova York.

Informa i fotos: Carlos Minuesa

748-alumna-asv-3

03 Octubre 2016
FaceBook  Twitter  

Altres