Teatre i ballet, dos escoles municipals per a descobrir l'artista que portes dins

Teatre i ballet, dos de les escoles municipals amb més projecció de futur, encara tenen places disponibles per a este curs. Tant si ja has sigut alumne en cursos anteriors, com si et vols matricular per primera vegada, recorda que en ballet i en teatre hi ha grups d'alumnes per edats i per experiència, pel que el nivell que tingues no és cap problema. L'única cosa que necessites és animar-te a pujar a l'escenari. Passa per la Casa de Cultura, informa't… i disfruta de l'artista que portes dins.

L'escola de ballet tindrà este curs dos horaris: els nous inscrits tenen les classes els dilluns i dimecres a la vesprada, en dos grups distints; per als alumnes d'anys anteriors també hi ha dos grups, però amb classes els dimarts i dijous.

Els interessats a descobrir l'actor que portes dins poden inscriure's en l'escola de teatre fins en quatre grups distints, en funció de l'edat i l'experiència que tinguen, tots ells amb classes dimarts i dijous a la vesprada, ja que enguany hi ha classes per a alumnes de 6 a 9 anys, de 10 a 13 anys, de 14 a 18 anys i el grup d'adults.

És hora d'abandonar la timidesa i descobrir l'artista que portes dins.

Informa: Sabín | Fotos: José Mª García

fotos face

779-fin-curso-teatro-1

26 Setembre 2016
FaceBook  Twitter  

Altres