Música, experiments i emoció en l'acte de graduació de l'institut

Amb l'Espai Jove ple, el divendres 27 de maig es va celebrar l'acte de graduació de les tres aules que finalitzen 2n de Batxillerat este curs en l'Institut d'Educació Secundària de Puçol. Va ser un acte emotiu i divertit, que va comptar amb actuacions musicals i experiments de química dels alumnes i, per descomptat, amb l'entrega de diplomes per part del professorat i l'equip directiu del centre.

L'acte de graduació va començar amb la presència sobre l'escenari dels tres presentadors de la gala: Marta de FeZ, Nicolás Triana i Mª José Huéscar. Després d'una xicoteta sessió de rialles (no prevista en el guió) van donar pas al vídeo elaborat per Andrés Navarro, amb fotos del que ha sigut la seua estada en l'institut.

A continuació, el torn dels actuacions, que van començar amb el rock del grupo Oira, format per Camilo Brieva, Andrés Cuiper, Javier Jiménez i Carlos Aleix.

Marta de Fez va ser l'encarregada de presentar la segona ronda d'actuacions, amb els balls a càrrec de Nicolás Triana, Erik Soriano, Pablo Jiménez, Jesús Lajara, Lourdes Alpuente, Elisa Garcelán, Fran Ibáñez, Gorka Munera, Silvey Riera, Jordi Llanes i Mª José Huescar.

Després d'ells, la segona cançó a càrrec del grup Oira.

L'última ronda d'actuacions dels alumnes va tindre com invitada especial una assignatura: els experiments de química van anar a càrrec de Marta de Fes, Gemma Sanchis, Raquel Bosch, Alicia Iborra, Carlos Torres, Sergi Vivas, Blanca Candeles.

I com a colofó… efectivament, Oira va posar el punt final a les actuacions sobre l'escenari.

Encara que van assegurar sobre l'escenari que el seu discurs havia sigut preparat a última hora, va ser un dels moments màgics de la vetlada: Gemma Sanchis i Laura Pla van sintetitzar en un breu discurs tot el que han significat els seus anys de Batxillerat en l'institut per a aquesta promoció que ara es gradua i, en la majoria dels casos, encamina la seua vida cap a la Universitat. Emotiu, sincer i amb un cert to malenconiós.

Emotivitat, una cosa en el que també va insistir l'última a parlar, Pilar Millán, la directora de l'IES Puçol, qui va tomar la paraula en nom de la comunitat educativa per a agrair a tots l'esforç i desitjar-los molta sort en la seua nova vida.

I després va arribar el moment més esperat per tots: els alumnes de les tres aules que finalitzen 2n de Batxillerat en l'institut van pujar a l'escenari un a un per a arreplegar els seus diplomes i realitzar-se les fotos de record.

Amb tots els graduats sobre l'escenari, Pilar Millán va entregar va destacar els quatre alumnes que en esta promoció han tingut un expedient acadèmic excel·lent. Va ser la fi de festa en l'Espai Jove, acompanyat de confeti… Després hi hauria una altra festa, però esta ja era privada, per als alumnes i les seues famílies.

Cal destacar també el treball en l'ombra, o més concretament en la cabina de l'Espai Jove, dels encarregats del so, les llums, la projecció i, en general, de tot el muntatge tècnic necessari perquè tota la jornada fóra perfecta: Andrés Navarro Gallardo, Javier Gimeno Ballester, Alejandro Rodríguez Sánchez. Als que cal sumar la labor com a acomodadors de Sergi Vivas, Adrián Avram, Fran Ibáñez i Gorka Munera, tots ells coordinats per Natxo Pont.

Informa i fotos: Sabín

fotos facefotos facefotos facefotos facefotos facefotos facefotos face505-graduacion-instituto-3

 

 

 

 

 

 

01 Juny 2016
FaceBook  Twitter  

Altres