Enguany, 1.075 alumnes d'infantil i primària han dissenyat les postals de “Dolç nadal”

El dijous 19 de novembre, en la cooperativa Copuzol, es va realitzar l'acte d'inauguració de l'exposició de postals nadalenques dissenyades pels alumnes d'infantil i primària dels col·legis públics, privats i el concertat de la població. Una exposició amb uns 300 dibuixos dels 1.075 participants en el concurs d'enguany, en els que la clementina és la protagonista.

La desena edició del concurs de postals nadalenc Dolç Nadal ha comptat amb la participació de 130 alumnes del col·legi públic Lluís Vives, 250 de Bisbe Hervás, 80 de La Milotxa, 150 del col·legi concertat Mare de Déu al Peu de la Cruz, 220 del col·legi privat Alfinach, 180 d'American School of València, 50 de Caxton College i 15 d'ADIEU, l'Associació de Discapacitats de Puçol.

D'eixos 1.075 alumnes, corresponents a 7 col·legis i una associació, 16 han sigut premiats i van rebre el seu regal de mans de representants de l'ajuntament i la cooperativa. A més, seran els dissenys que serviran per a realitzar les postals nadalenques amb què ambdós institucions felicitaran el nadal als seus treballadors, proveïdors i institucions.

L'entrega de premis es va realitzar el 19 de novembre en la cooperativa, amb la presència de Mariano Aguilar (president de Copuzol), Enric Esteve (alcalde), Mery Cortell (regidora d'Educació), professors, pares i, per descomptat, els premiats, els que a més de la tradicional foto de record van poder disfrutar d'un suc natural de taronja gentilesa la cooperativa.

Els guanyadors, a més del regal, rebran cada un 10 postals amb el seu disseny, per a felicitar els seus familiars i amics; per la seua banda, la cooperativa i l'ajuntament utilitzaran els 16 dissenys originals per als seus compromisos protocol·laris de cap d'any… i, a més, per a promocionar el consum de clementina en esta època de l'any.

Els afortunats han sigut enguany els següents: Alejandro Moreno i Hugo Aguirre de Lluís Vives; Paloma Candra i Paula Moreno d'Alfinach; Miriam Ramos i Gloria Orts d'American School of València; Giosue Ambrosio i Irene Lupfer de Bisbe Hervás; Alba Farran i Mireia Tijeras de Caxton College; Vega Garceso i Iraty Martínez de Mare de Déu al Peu de la Cruz; Olivia María Jedrzejewski i Bianca Lesenciuc de La Milotxa; i Samuel Manzanares i Toni Rodríguez d'ADIS.

Informa i fotos: Sabín  

fotos face

961-premios-postales-1

21 Novembre 2015
FaceBook  Twitter  

Altres