El festival de Bandes, una dosi de cultura musical gratuïta per a tots els públics

El Festival de Bandes organitzat per la Banda de Santa Cecília i acompanyat per la Banda de Munera va tindre lloc en la Plaça Rosa dels Vents de la platja de Puçol la nit de l'11 de juliol. La seua presència va reunir aproximadament a 250 persones que van poder disfrutar del concert de forma gratuïta.

El dissabte 11 de juliol es va celebrar el Festival de Bandes organitzat per la Banda del CMI Santa Cecília de Puçol. L'espectacle va comptar amb la presència d'un invitat molt especial, la Banda de Munera que es troba en un poble d'Albacete, el director José Del Qual Jaime Toll va dirigir la primera part del concert. Quant a la segona part va ser protagonitzada per la banda local a càrrec de Salva Luján.

La suma de les dos formava un total de 86 músics, dels quals 42 pertanyien a la Banda de Munera i els altres 44 restants a la banda de Santa Cecília. 

Abans de l'actuació van celebrar un sopar previ perquè es conegueren els músics d'ambdues bandes, perquè així, es creara un vincle especial i augmentara el feeling entre els artistes.

Cada banda va representar un total de cinc obres amb un repertori prou variat allunyant-se de la música tradicional pròpia de les bandes clàssiques i, oferint així, un toc més jovial i fresc per als veïns de la localitat de Puçol. Entre les obres representades van destacar temes d'artistes com Michael Jackson o Supertramp.

L'assistència al festival de les Bandes va ser tot un èxit, en la plaça Rosa dels Vents es van congregar al voltant d'unes 250 persones per a disfrutar de l'acte musical.

El dia 19 de setembre ambdues bandes tornaran a ajuntar-se canviant els papers, la Banda de Puçol esta vegada serà la invitada en el municipi de la Banda de Munera, l'actuació tindrà lloc en la plaça de bous on interpretaran pasdobles taurins en plenes festes locals. Un altre dels esdeveniments a destacar de la Banda Santa Cecília és el del dia 9 d'octubre, un concert que es representarà en la Casa de la Cultura de Puçol.

Dori Cubillo, presidenta del Centre Musical i Instructiu Santa Cecília, recorda que “el propòsit d'este tipus d'actes és oferir al públic la possibilitat de disfrutar d'una bona estona en què la música és la protagonista. Donant-li als ciutadans una dosi de cultura musical d'una forma amena i gratuïta”.

Informa: Arnau Darós i Cristina Esteve |Fotos: Sergio Maestro

fotos face

632-concierto-playa-1

14 Juliol 2015
FaceBook  Twitter  

Altres