Iván López, el monstre de les mates, va estar en la final autonòmica de les Olimpíades Matemàtiques

L'alumne Iván López, de 6t de primària del col·legi públic Bisbe Hervás, va véncer la fase comarcal en Benimaclet a l'abril, la fase provincial el 9 de maig a Requena i, finalment, va disputar l'autonòmica a Castelló, els dies 30 i 31 de maig. No va poder quedar entre els tres primers per a accedir a la fase nacional, però el seu esforç no ha passat desapercebut al seu professor, el seu col·legi, els seus amics… i els seus veïns de Puçol.

A pesar del cansament acumulat durant tota la setmana del viatge de fi de curs amb els seus companys de 6t del Bisbe Hervás, Iván no ha dubtat a presentar-se a la Fase Autonòmica de les XXVI Olimpíades Matemàtiques, celebrada a Castelló i, encara que no s'ha classificat entre els tres primers, vull agrair-li l'esforç realitzat i donar-li, una vegada més, l'enhorabona per l'èxit obtingut.

Les proves amb tots els participants de València, Alacant i Castelló es van celebrar els dies 30 i 31 de maig en l'Institut Costa del Azahar del Grau de Castelló, on Iván va estar acompanyat dels seus pares i de Manuel Dolz, el professor que li ha guiat en la preparació de les olimpíades.

Enhorabona, Iván, per a nosaltres sempre seràs el monstre de les mates.

Informa i fotos: Manuel Dolz 

517-olimpiada-autonomica-matematica-2

02 Juny 2015
FaceBook  Twitter  

Altres