Cinc alumnes de primària, una coreografia i un vídeo que no has de perdre't: les Super Puleva Girls de Puçol

Àfrica, Sonia, Lucía, Silvia i Carla són les Super Puleva Girls, cinc alumnes de 5t de primària del col·legi Virgen al Pie de la Cruz que juntes han estat assajant durant els descans de classe una coreografia per a gravar un vídeo que ara mateix marxa en 4a posició en el concurs nacional de Puleva. Tot va començar com un joc, però ara comencen a prendre-se'l seriosament… i els seus pares també, però només pots veure-ho fins al divendres 29 de maig.

Les fórmules de les marques per a promocionar productes estan canviant: ja no basta amb el tradicional espot o amb els cartells en qualsevol tanca, ara cal comptar amb la participació i les xarxes socials.

Seguint esta línia, Puleva ha creat una coreografia, una sintonia apegalosa i un concurs entre alumnes de primària i de secundària, amb dos categories: els que imiten la coreografia el millor possible i els que inventen la seua pròpia coreografia. Tot això forma part del Concurs de coreos batuts Puleva

I, clar, també ha enganxat a un grup de cinc alumnes de deu anys del col·legi Virgen al Pie de la Cruz de Puçol… i als seus pares, faltaria més. Junts han creat les Super Puleva Girls i la seua proposta està agradant.

El va gravar un pare amb un mòbil, un dia en la platja i l'hem editat sense tindre idea, amb un programa gratuït que vam baixar d'Internet”, explica Mónica Ibáñez, la mare d'una de les cinc Super Puleva Girls de Puçol. “Ara ens trobem que anem en quarta posició i la veritat és que quasi no podem creure'ns-ho, per això estem demanant als veïns que col·laboren veient el vídeo i recolzant-lo en xarxes socials”.

Tot molt casolà, però està rebent el visionat massiu en la web de Puleva i el suport a través de les xarxes socials. Només tenen fins al divendres 29 per a intentar quedar el millor possible i per ells, a més de ballar, ara també busquen suports per a la seua proposta.

Si sents curiositat, ací tens el vídeo: Super Puleva Girls.

Informa: Sabín | Fotos: Mónica Ibáñez

487-super-puleva-girls-3

26 Maig 2015
FaceBook  Twitter  

Altres