Esperant davall la pluja a la princesa de gel

El dijous 12 de febrer es van posar a la venda les entrades per a les dos sessions previstes de La prinzesa de gel, el musical: el dissabte i el diumenge a les 6 de la vesprada. Com plovia, es van crear dos cues paral·leles, una en la plaça de la Casa de Cultura i una altra a l'interior… i com es van esgotar les entrades per a les dos sessions, s'ha programat una tercera: el diumenge a les 12.30 hores.

Esgotar les entrades en les sessions de teatre destinades als més xicotets s'ha convertit en un costum en els últims anys. De fet, Nadal de teatre va omplir amb les dos obres programades el passat mes de desembre. Amb este antecedent, per al musical d'Altereven basat en la pel·lícula Frozen ja es preveia una àmplia demanda, per la qual cosa es van programar inicialment dos sessions.

A més, per a evitar que uns quants coparen totes les entrades, s'ha posat per primera vegada un límit: cada un podia comprar un màxim de huit entrades, la qual cosa garantix que l'obra puga arribar a més veïns.

No és habitual que programem una obra de teatre en dissabte i diumenge, però prevéiem que ompliria més d'una sessió i així ha sigut”, comenta José Mª García, gerent de la Casa de Cultura. “Amb l'experiència dels plens en el passat Nadal hem parlat amb la companyia per si es podia fer un tercer passe i al final l'hem posat en marxa: després d'esgotar les entrades per a les dos vesprades encara hi havia gent en la cua”.

Precisament eixos veïns que continuaven fent cua quan ja no quedaven entrades han sigut els primers a adquirir la seua butaca per a eixa tercera sessió, que se celebra el diumenge 15 de febrer a les 12.30 hores, al mateix preu que les altres dos, 5 euros.

Si no has sigut dels que s'han passat un parell d'hores esta vesprada, paraigua en mà, per a aconseguir que els teus fills disfruten del nou musical basat en els personatges de Disney, encara tens una última oportunitat: no hi ha més venda anticipada, senzillament acosta't el diumenge 14 de febrer a les 12 del migdia a per les teues entrades… i de la taquilla al saló d'actes.

Informa i fotos: Sabín 

141-cola-teatro-1

15 Febrer 2015
FaceBook  Twitter  

Altres